Ruptura totala la Dinamo

Joi, 20 Decembrie 2012, ora 18:57
4470 citiri
Ruptura totala la Dinamo

Starea de tensiune din randul actionarilor echipei Dinamo se agraveaza pe zi ce trece, iar Ionut Negoita da de inteles ca se gandeste sa plece de la club din cauza lui Nicolae Badea.

Venit in Stefan cel Mare in urma cu doar cateva luni, Negoita sustine ca nu poate lucra cu Badea si ca pleca de la Dinamo daca acesta nu accepta un plan pentru redresarea financiara a clubului.

"Nu imi e foarte greu sa lucrez cu domnul Badea, mi-am dat seama ca e imposibil. Acum sunt doar doua variante. Sa ramana domnul Badea, pentru ca oricum este acolo, sau sa accepte propunerea mea. Nu stiu ce vrea, deocamdata e incertitudine.

Nu mai dau bani sub nicio forma intr-un sistem perdant pentru Dinamo. Cine are fraiele echipei va raspunde pentru eventualele esecuri. Dinamo este intr-o situatie in care are nevoie de multi bani si de o reforma. Sper sa nu se ajunga la insolventa si domnul Badea sa gaseasca o solutie", a declarat Negoita.

Dezastru la Dinamo: "Vineri intra in insolventa"

Ionut Negoita a anuntat zilele trecute ca i-a propus lui Nicolae Badea un plan de redresare a gruparii din Stefan cel Mare, insa n-a avut parte de sustinerea sefului din "Groapa". In plus, Badea nu pare dispus sa investeasca prea mult la Dinamo, chiar daca jucatorii sunt nu sunt nici acum cu salariile la zi.

C.F.

Citește și:
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
George Simion, liderul AUR, a ajuns din nou în centrul atenției luni, 5 decembrie, după ce a dat buzna în Ministerul Energiei și a sabotat conferința de presă anunțată de Virgil Popescu....
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”
În toiul votului pentru aderarea la Schengen, coaliția de guvernare este cuprinsă de noi tensiuni după ce ministrul Energiei a prezentat un OUG despre care opoziția a spus că ar fi o „taxă...
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0