Scandal la Dinamo: Negoita sare la gatul lui Badea

Luni, 24 Decembrie 2012, ora 10:41
3070 citiri
Scandal la Dinamo: Negoita sare la gatul lui Badea

Ruptura dintre Nicolae Badea si Ionut Negoita, ultimii doi actionari activi din Stefan cel Mare, continua sa afecteze clubul Dinamo.

Disperat sa salveze echipa ,chiar si prin preluarea pachetului majoritar de actiuni, Ionut Negoita il acuza pe Nicolae Badea ca tergiverseaza stabilirea unui plan concret si ca dezinformeaza opinia publica.

"Asta, cu verificatul corespondentei, e un mod de a lucra din trecut. Eu am primit acea scrisoare la care dansul face referire, lasata la receptia RIN Grand Hotel, dar nu conform unei proceduri normale, conform statului, datata, cu confirmare de predare-primire.

Nu este vorba de nicio oferta. Mi se transmite in acea scrisoare ca trebuie organizata rapid o Adunare Generala pentru a analiza situatia pentru anul 2012, ca e nevoie sa facem bugetul pentru 2013 si ca se vor analiza termenii retragerii lui Dragos Savulescu. Nu contine nimic concret. Nici macar o data la care Adunarea Generala sa fie convocata! Iar lucrurile astea ar trebui sa fie anuntate din timp, chiar daca situatia de la Dinamo solicita o urgentare a rezolvarii problemelor.

E un act fara substanta pe care iau in calcul sa-l fac public. Nici vorba de dorinta de a-si vinde actiunile. Suna cumva a dezinformare tipic perioadei trecute. Practic, aceasta este diferenta modurilor in care eu si dansul lucram. In ceea ce ma priveste eu sunt dispus ca toate afirmatiile si ofertele pe care le-am facut sa le public, sa sustin spusele mele. Vreau ca si domnul Badea la fel", a declarat Negoita, intr-un interviu acordat Prosport.

In timp ce actionarii "negociaza" prin intermediul presei, situatii de la club este dezastruoasa. Jucatorii sunt neplatiti de mai bine de trei luni, iar antrenorul Dorinel Munteanu este pe picior de plecare.

In plus, sefii au platit datoriile catre ANAF pe ultima suta de metri, scapand ca prin urechile acului de demararea procedurii de insolventa.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#scandal Negoita Badea, #scandal actionari Dinamo, #Dinamo insolventa datorii , #stiri Dinamo