Stadionul Dinamo risca sa ramana nemodernizat: Viitorul echipei este sumbru

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 13:26
3145 citiri
Stadionul Dinamo risca sa ramana nemodernizat: Viitorul echipei este sumbru

Stadionul Dinamo risca sa nu mai fie cuprins in programul de modernizare pentru Euro 2020 din cauza problemelor birocratice.

Ionut Negoita, actionarul majoritar al "ros-albilor", sustine ca acest lucru ar reprezenta un adevarat dezastru pentru echipa sa.

"In ciuda faptului ca am tot sperat ca se va gasi o solutie, din pacate a trecut foarte mult timp si am ajuns pe ultima suta de metri in ceea ce priveste reconstructia stadionului Dinamo. Am ajuns intr-o situatie de criza si, in calitate de actionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucuresti, trag un semnal public de alarma asupra necesitatii gasirii unei solutii rapide care sa deblocheze aceasta situatie.

Consider ca viitorul lui Dinamo, in lipsa unui nou stadion, este sumbru. In conditiile in care se refac stadioanele unor echipe care nu mai exista, Steaua si Rapid, sa se rateze oportunitatea de a se face stadionul echipei Dinamo este o catastrofa care va atrage dupa sine continuarea deteriorarii miscarii fotbalistice din Romania. Sper ca factorii direct implicati, Clubul Sportiv al Ministerului de interne si CS FC Dinamo Bucuresti, societatea domnului Nicolae Badea, vor gasi rapid solutia necesara pentru a nu se rata aceasta oportunitate istorica pentru tot ceea ce inseamna miscarea dinamovista.

Am convingerea ca aceasta solutie se va gasi in conditiile in care stiu ca domnul Nicolae Badea este un dinamovist convins si sper sa ne revedem cu totii in tribunele noului stadion la meciurile lui Dinamo", se arata intr-un comunicat transmis de Negoita.

Stadionul Dinamo risca sa nu mai fie inclus in programul Euro 2020 in Romania.

Pentru a fi reconstruita, arena trebuie sa fie preluata temporar de Compania Nationala de Investitii, insa la Dinamo sunt mai multe persoane societati care detin parti din infrastructura.

Partile trebuie sa ajunga rapid la un acord pentru cedarea stadionului catre CNI, urmand ca apoi acesta sa fie "reimpartit", ori ca actualii proprietari sa fie despagubiti.

Daca stadionul Dinamo va fi scos din procesul de reconstructie, locul sau ar putea fi luat de arenele din Regie sau Cotroceni.

Citeste si:
George Simion și-a dezvăluit logodnica: ”Are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții”
George Simion și-a dezvăluit logodnica: ”Are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții”
Președintelui AUR, George Simion, a făcut publică identitatea viitoarei sale soții printr-o postare publicată sâmbătă, 25 iunie, pe pagina sa de Facebook. Politicianul a precizat că...
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Cum a fost înlocuit pe tăcute Tudorel Toader în Comisia de la Veneția. Cine îi va lua locul
Fostul ministru al Justiției Tudorel Toader a fost înlocuit din poziția de reprezentant al României în Comisia de la Veneția după ce mandatul său nu a mai fost prelungit. Mandatul lui...
Comentarii
niculaeda
rank 5
"Stadionul Dinamo risca sa ramana nemodernizat: Viitorul echipei