Cum a facut Borcea transferurile la Steaua si motivul ascuns al plecarii de la Dinamo

Marti, 14 August 2012, ora 08:40
4460 citiri
Cum a facut Borcea transferurile la Steaua si motivul ascuns al plecarii de la Dinamo

Cristi Borcea, fostul actionar al celor de la Dinamo, a facut, mai mult sau mai putin intentionat, mai toate transferurile importante ale Stelei din ultimii ani!

Relatia apropiata dintre Borcea si stelistul Gigi Becali a fost cea care a facut ca tintele lui Dinamo de pe piata transferurilor sa ajunga, intr-un final, in Ghencea.

"Finul meu mi-a dat niste sfaturi foarte bune. Cand am luat atunci jucatorii aia de la Urziceni, a venit la mine si mi-a spus: Gigi, i-ai luat pe astia, dar l-ai lasat acolo pe cel mai bun. Ia-l si pe Rusescu, ca e atacant mare! Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe Bucsaru. Asa a venit Rusescu la Steaua.

La fel s-a intamplat si cu Chiriches, care trebuia sa fie jucatorul lui Dinamo. A fost la un pas sa semneze cu ei. Mi-a zis Borcea: Ia-l tu, ca asta o sa ajunga cel mai bun fundas central din Romania A avut dreptate.

Pe Chipciu l-am cunoscut cand s-a dus sa semneze contractul cu Dinamo. Era intr-o seara, pe la miezul noptii. Dinamo ar fi vrut sa-i dea 8.000 de euro pe luna, iar jucatorul cerea 10.000. Eu i-am zis atunci lui Chipciu: Ba, esti nesimtit. Semneaza, ba, pe 8.000, nu ti-e rusine? Ai venit la Dinamo, mai faci si figuri? A doua zi l-am sunat eu pe Chipciu si i-am zis ca-i dau 10.000 pe luna sa vina la Steaua. A acceptat.

La fel s-a intamplat si cu Parvulescu si Nikolici. Borcea mi-a zis sa-l iau pe Nikolici, ca altfel ajunge la Rapid. Cu Parvulescu stiti, ar fi trebuit sa ajunga la Dinamo", a explicat Becali la DigiSport.

Totodata, latifundiarul a dezvaluit si motivul ascuns din spatele plecarii lui Borcea de la Dinamo - neintelegerile cu ceilalti doi actionari, Nicolae Badea si Dragos Savulescu.

"Pe toti acesti jucatori ar fi vrut sa ii ia Borcea la Dinamo, dar nu s-a inteles cu ceilalti actionari. Badea si Savulescu nu au vrut sa investeasca bani in transferuri. De aia a plecat Borcea, ca nu putea sa faca nimic acolo. Asta e, acum sa vedem cum ia Dinamo titlul cu Boubacar, "Mubacar", astia...", a dezvaluit Gigi Becali.

Cristi Borcea si-a vandut recent actiunile pe care le avea la Dinamo, el urmand a se stabili in SUA, acolo unde a inceput mai multe afaceri.

M.D.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Borcea transferuri Steaua, #Borcea plecat Dinamo, #Borcea actiuni Dinamo, #Becali Borcea Steaua , #transferuri