Tamas si N'Doye, amendati. Dinamo ii ameninta cu lista de transferuri

Joi, 26 Noiembrie 2009, ora 18:34
1378 citiri
Tamas si N'Doye, amendati. Dinamo ii ameninta cu lista de transferuri
N\'Doye este aproape de a parasi pe Dinamo

Petrecaretii lui Dinamo, Gabi tamas si Osmane N'Doye, par a avea zilele numarate dupa ultima escapada bahica. Conducerea ros-albilor i-a amendat cu cate 5.000 de dolari si va analiza punerea jucatorilor pe lista de transferuri.

Intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, sefii lui Dinamo spun ca jucatorul Cosmin Moti nu a participat la petrecerea celor doi.

"Gabriel Tamas si Ousmane N'Doye au fost sanctionati conform Regulamentului de Ordine Interioara (ROI) dupa ultima escapada nocturna, incheiata in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2.30.

Cei doi jucatori au incalcat articolele "Absente nejustificate de la domiciliu la ora stabilita, ora 23.00" si au adus prejudicii imaginii clubului, fiind amendati cu suma de 5.000 USD. FC Dinamo Bucuresti face precizarea ca jucatorul Cosmin Moti nu a participat alaturi de cei doi la evenimentul din noaptea de marti spre miercuri, fiind chemat/solicitat de colegii sai, in jurul orei 2.15, pentru a-i ajuta sa paraseasca incinta locatiei in care se aflau.

Abaterile repetate din ultimul timp ale celor doi jucatori reprezinta incalcari grave ale conduitei unui sportiv profesionist aflat sub contract cu clubul nostru.

Din cauza acestor abateri repetate, FC Dinamo Bucuresti va analiza, la urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie, inclusiv punerea celor doi jucatori pe lista de transferuri", se arata in comunicatul dinamovistilor.

Tamas si N'Doye si-au dat din nou in petec petrecand pana tarziu in noapte dupa o infrangere a "cainilor".

Cu ocazia aniversarii zilei de nastere, Gabi Torje a organizat o petrecere in barul Zebra din Capitala, unde i-a invitat pe Lucian Goian, Gabi Tamas, Adrian Cristea, Cosmin Moti si Cristi Pulhac.

In jurul orei 2:00, Tamas a fost chemat de N'Doye intr-o alta locatie, in zona Piata Romana, acolo unde s-au intamplat mai multe incidente. Suparat de prezenta paparazzilor, senegalezul si-a iesit din fire si a sarit la bataie, un prieten de-al sau distrugand un aparat foto profesionist.

La fata locului si-a facut in cele din urma aparatia si un echipaj de politie, care i-a luat pe cei doi la sectie unde i-a amendat pentru tulburarea linistii publice.

M.D.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#N Doye Tamas beti, #petrecere jucatori Dinamo, #Tamas N Doye amendati , #transferuri