Dinamo fierbe: "Nicolae Badea a dat bilete infractorilor"

Marti, 23 Septembrie 2008, ora 07:39
2487 citiri
Dinamo fierbe: "Nicolae Badea a dat bilete infractorilor"

Dinamo se afla pe punctul de a exploda. Dupa incidentele grave provocate de suporterii "cainilor" pe stadionul lui NEC Nijmegen, actionarii se acuza reciproc de favorizarea fanilor.

Cel de la care a plecat scandalul, Vasile Turcu, a lansat acuze dure la adresa presedintelui Nicolae Badea, despre care a spus ca a dat bilete pentru meciul din Olanda unor infractori.

"Domnul Badea sa vina si sa spuna ca a dat biletele unor infractori. Am avut prin protocol 300 de bilete pentru meciul cu NEC Nijmegen pe care Nicolae Badea le-a impartit lui Tararache si lui Elias. Nu ne mai ascundem. Ce le mai luati apararea? Cu Tararache s-a intamplat si in Bulgaria, stiati ca sunt recidivisti. Daca dumneavoastra iesiti in fata doar cand va convine. Ne lasati greu. Va ascundeti in spatele meu si al a lui Borcea. Dar nu luati atitudine cand trebuie. Va e teama ca va injura suporterii. Asta e o problema a noastra, la Dinamo,iar dumneavoastra nu ati iesit. Era vorba de Dinamo, de Romania, iar dumneavoastra ati stat cu mainile in san. De frica nu vin suporterii la Tribuna 0, mi-au zis oamenii ca nu vin la stadion ca le e teama ca o sa-i omoare acei derbedei", a rabufnit Turcu in direct la Fanatik.

Nicolae Badea a intervenit telefonic si a incercat sa-l linisteasca pe Vasile Turcu.

"Eu nu am nimic cu domnul Turcu, fiecare avem niste sarcini scrise in statut. Nu este o obligatie sa investesti la Dinamo, ci pur si simplu sunt lucurui care trebuie facute la un actionariat. Este anormal ca Dinamo sa vorbeasca pe mai multe voci. Eu am primit imagini cu cei care au facut scandal, am cerut jandarmeriei sa ii identifice si sa le interzica sa mai intre pe stadion", a spus presedintele lui Dinamo.

Quarterly Report - Editia 4

Câți bani a plătit FCSB pentru fostul atacant al lui Dinamo: ”Trebuie să-l înțelegem”
Câți bani a plătit FCSB pentru fostul atacant al lui Dinamo: ”Trebuie să-l înțelegem”
Atacantul Daniel Popa, de la echipa de fotbal Universitatea Cluj, a fost transferat la FCSB, a anunţat, joi, antrenorul formaţiei ardelene, Ioan Ovidiu Sabău, într-o conferinţă de presă....
Meme Stoica a pus ochii pe 3 jucători de la Dinamo. Ce a spus despre Politic
Meme Stoica a pus ochii pe 3 jucători de la Dinamo. Ce a spus despre Politic
Meme Stoica și-a îndreptat privirea spre patru fotbaliști din tabăra rivalilor tradiționali, pe care îi vede superiori valoric lui Dennis Politic. Extrema dinamovistă a ieşit în...
#vasile turcu, #nicolae badea, #acuze, #Dinamo, #suporteri , #Vasile Turcu