Fierbe Dinamo! Negoita recunoaste ca nu detine palmaresul

Joi, 30 Mai 2013, ora 18:40
4013 citiri
Fierbe Dinamo! Negoita recunoaste ca nu detine palmaresul

Fostul actionar al lui Dinamo, Vasile Turcu, a lansat joi o ipoteza socanta. Potrivit omului de afaceri, exista posibilitatea infiintarii unei noi echipe "ros-albe", care sa apartina de clubul Ministerului de Interne.

Dupa ce a aruncat bomba, Turcu a revenit cu clarificari.

"Eu am zis ca se poate forma echipa asta, sa se faca in cadrul CS Dinamo. Eu sunt dispus sa ajut clubul Dinamo, sunt dinamovist de mic si am sa mor dinamovist. Am spus ca s-ar putea face acest lucru, nu are legatura cu Negoita", a explicat Turcu la Sport.ro.

Negoita nu are palmaresul

"Portita" care poate duce la infiintarea unei noi echipe Dinamo este reprezentata de faptul ca societatea lui Ionut Negoita nu detine palmaresul, emblema si culorile.

Acestea apartin unei alte firme, care este controlata de Nicolae Badea.

"E vorba de o societate cu 50 de membri fondatori si care acum e insolventa. Ea este administrata de un administrator judiciar. Numele Dinamo este al Ministerului. Vorbim de Clubul Sportiv Dinamo. Numele conteaza pana la urma ca embleme au fost vreo 50. Numele Dinamo nu puteam sa il preiau eu, el al Ministerului, il folosesc toate echipele de acolo", a spus Negoita.

Totusi, actionarul majoritar al echipei din Stefan cel Mare nu crede in ipoteza infiintarii unui nou Dinamo.

"Se va discuta mult, dar in practica nu se poate asa ceva. Eu am cumparat o societate, nu niste drepturi. Dinamo va functiona in continuare. Cei de la Federatie va vor spune ca nu e posibil, nu pot exista doua echipe cu acelasi nume."

Lovitura de teatru in fotbalul romanesc! Apare o noua echipa Dinamo?

Vasile Turcu a anuntat joi ca exista posibilitatea infiintarii unei noi echipe Dinamo, care sa apartina de Clubul Sportiv Dinamo.

Noua grupare ar urma sa fie sustinuta din punct de vedere financiar de Turcu, Nicolae Badea si de Cristi Borcea.

M.D.

Citeste si:
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Cum golește Iohannis de importanță funcția de președinte al României
Președintele Klaus Iohannis rămâne la un minim al încrederii românilor, conform unui sondaj de la finalul anului trecut acesta având doar 20%, fiind în spatele premierului Ciucă și a...
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei anunță modificarea legii plafonării și compensării. Coaliția s-a răzgândit în privința sprijinirii românilor loviți de facturi
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 16 ianuarie, că guvernul lucrează la o nouă schemă de sprijin pentru populație în urma creșterii facturilor la curent și gaze, care...