Tariceanu va cere Comisiei de Etica a PNL sa analizeze cazul Dinu Patriciu

Luni, 04 Septembrie 2006, ora 20:07
2647 citiri

Presedintele Partidului National Liberal, Calin Popescu Tariceanu, a declarat simbata, 2 septembrie, la Constanta, ca va cere Comisiei de Etica a partidului sa analizeze cazul Dinu Patriciu privitor la sponsorizarea Partidului Social Democrat in campania electorala . "Atitudinea fata de cei care au sponsorizat alte partide politice si sint membri PNL a fost una dintre temele de discutie ale Delegatiei Permanente", a precizat Tariceanu. Conform liderului liberal, cazul Dinu Patriciu urmeaza sa fie trimis Comisiei de etica a PNL, care "urmeaza sa analizeze si sa prezinte un punct de vedere in aceasta chestiune".

Pe de alta parte, membrii Delegatiei Permanente a PNL au discutat la Constanta pentru a dezbate o serie de proiecte aflate in atentia partidului.

Astfel, liberalii vor sustine, in perioada urmatoare, mai multe proiecte de modernizare a mediului rural, printre care acela privind reabilitarea a 5.000 de kilometri de drumuri judetene, cel privind dublarea fondurilor pentru imbunatatirea infrastructurii in mediul rural si cel referitor la construirea a 1.000 de terenuri de fotbal.

Un alt punct al sedintei s-a referit la evaluarea rezultatelor campaniei de stringere de semnaturi pentru retragerea trupelor din Irak. Potrivit declaratiilor presedintelui PNL, Calin Popescu Tariceanu, pina in prezent, au fost strinse aproximativ 632.000 de semnaturi. Campania de stringere de semnaturi demarata de PNL se va incheia la inceputul lunii viitoare.

In alta ordine de idei, Delegatia Permanenta a PNL a decis, prin vot secret, excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise si au stabilit deasemena, tot prin vot, excluderea tuturor celor care au colaborat cu fosta securitate.

Presedintele lliberal a declarat si ca va cere analizarea cazului Dinu Patriciu privitor la sponsorizarea PSD in campania electorala.

Citeste si:
Ludovic Orban spune că președintele Klaus Iohannis a vrut înlocuirea sa. „Eu am spus că o să le pară rău lor”
Ludovic Orban spune că președintele Klaus Iohannis a vrut înlocuirea sa. „Eu am spus că o să le pară rău lor”
Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat duminică, 1 septembrie, că nu doar o parte dintre membrii PNL, ci şi preşedintele Klaus Iohannis doresc înlocuirea sa din...
PSD, marele câștigător al crizei guvernamentale: are un scor mai bun ca PNL și USRPLUS împreună SONDAJ
PSD, marele câștigător al crizei guvernamentale: are un scor mai bun ca PNL și USRPLUS împreună SONDAJ
Un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională la comanda PSD, făcut public duminică, 19 septembrie, arată că, dacă mâine ar fi alegeri parlamentare, PSD ar obține 36%...
Sursa: Ziare.com