Dinu Patriciu are noi probleme cu Mic.ro?

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 17:09
5213 citiri
Dinu Patriciu are noi probleme cu Mic.ro?

Opt magazine Mic.ro din Craoiva, detinute de omul de afaceri Dinu Patriciu, au fost inchise, acest lucru facand parte din procesul de consolidare a firmei.

"In prezent, suntem in proces de consolidare a retelei de magazine Mic.ro, scopul acestui proces fiind acela de a ne creste la maximum eficienta activitatii operationale, logistice si a structurii sortimentului nostru de produse", au declarat reprezenttii companiei Mercandia, care detine Mic.ro, conform Romania Libera.

"In acest moment, obiectivul numarul unu pentru organizatia noastra este sa ne construim mai departe activitatea plecand de la o baza sanatoasa, sustenabila pentru intreaga dezvoltare viitoare a retelelor pe care le detinem", au mentionat reprezentantii Mercandia.

Ei au mai spus ca toate schimbarile care au aparut in ultima perioada, inclusiv cele asumate prin decizia de inchidere a unor unitati din retea, fac parte din acest proces de consolidare.

Daca in luna aprilie Dinu Patriciu anunta ca pana la sfarsitul anului vor fi deschise peste 1.000 de unitati noi, planurile acestuia nu s-au concretizat.

Recent, opt magazine din Oradea au fost inchise, iar angajatii au fost concediati fara prea multe explicatii.

Aceste lucruri au alimentat zvonurile conform carora magazinele Mic.ro ar intra in insolventa sau ar avea probleme grave cu banii.

"Reteaua de magazine nu este aproape nici de inchidere, nici de insolventa", a precizat Patriciu, care a evitat sa faca publica valoarea datoriilor acestei firme. Omul de afaceri a mai afirmat insa ca cererile de insolventa ale Mic.ro din partea catorva creditori sunt rezolvabile.

Citeste si:
Ședinţă a coaliţiei de guvernare. Certificatul verde și împărțirea prefecturilor, pe lista de discuții
Ședinţă a coaliţiei de guvernare. Certificatul verde și împărțirea prefecturilor, pe lista de discuții
Coaliţia de guvernare, care are marţi, 7 decembrie, la ora 15.00, o nouă şedinţă, va discuta din nou despre taxa de 1 la sută pentru companiile mari. Potrivit unor surse politice,...
Marian Neacșu, fost condamnat penal, este noul secretar general al Guvernului la propunerea PSD
Marian Neacșu, fost condamnat penal, este noul secretar general al Guvernului la propunerea PSD
Marian Neacşu a fost numit în funcţia de secretar general al Guvernului, cu rang de ministru, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial. Prin...