Dinu Patriciu a murit. Familia: Funeraliile vor avea loc in cerc restrans

Marti, 19 August 2014, ora 12:40
3802 citiri
Dinu Patriciu a murit. Familia: Funeraliile vor avea loc in cerc restrans
Foto: Realitatea Tv

Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cerc restrins, a transmis marti familia acestuia intr-un comunicat.

Dinu Patriciu a murit

"Dinu Patriciu, unul dintre cei mai cunoscuti si influenti intreprinzatori si oameni de afaceri din Romania ultimilor 25 de ani, s-a stins din viata intr-o clinica londoneza. La 3 august implinise 64 de ani", se arata in comunicat, informeaza Digi 24.

Afaceristul a murit in urma unei infectii pulmonare, pentru care fusese spitalizat in ultimele zile. Potrivit familiei, funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc intr-un cerc restrans, ultima dorinta a afaceristul fiind ca ultimul sau drum sa ocoleasca agresivitatea si neintelegerile de care a avut parte in ultimii sai ani de viata.

"Funeraliile lui Dinu Patriciu vor avea loc in cercul restrins al familiei. Pe aceasta cale, familia face un apel indoliat la respectarea dorintei defunctului ca ultimul sau drum sa ocoleasca neintelegerile, lipsa de decenta si agresivitatea de care acesta a avut prea mult parte, in ultimii ani de viata si suferinta. Multumim pe aceasta cale tuturor celor care l-au cunoscut, apreciat si respectat. Dumnezeu sa-l ierte!", arata comunicatul.

#a murit Dinu Patriciu, #Dinu Patriciu funeralii, #Dinu Patriciu moarte, #comunicat de presa Patriciu , #murit