Medicul lui Dinu Patriciu: A avut o boala de ficat banala care a progresat incredibil de repede

Marti, 19 August 2014, ora 14:27
13153 citiri
Medicul lui Dinu Patriciu: A avut o boala de ficat banala care a progresat incredibil de repede
Foto: ziarultricolorul.ro

Medicul lui Dinu Patriciu, Mihai Voiculescu, a vorbit de boala care i-a adus lui Dinu Patriciu un sfarsit prematur.

"A avut o boala de ficat, la inceput extrem de banala, care apoi a progresat incredibil de repede", a spus medicul Mihai Voiculescu, la Antena 3.

Dinu Patriciu a murit Miliardarul care a ajuns aproape falit la sfarsitul vietii

"A fost pe lista de transplant la Milano, operatie executata magistral de echipa de acolo. Dupa aceea, si-a adaptat efortul fizic, si-a redus la maxim intalnirile. Infectiile sunt cele care genereaza probleme de genul acesta. Nu exista ceva care sa nu le fi stat medicilor de la Londra in putinta. Suntem depasiti pe plan mondial de infectiile pulmonare", a spus medicul lui Dinu Patriciu, precizand ca acesta a fost tratat in ultimul an la Royal Free Hospital din Londra.

Mihai Voiculescu si-a amintit cum Dinu Patriciu a ajutat diferiti alti oameni cu probleme grave de sanatate, rememorand momentul in care a primit un telefon de la acesta.

Dinu Patriciu a murit Fondator PNL, de trei ori deputat si numit ministru in aceeasi zi cu Basescu

"'Trebuie sa pleci la Viena cu domnul presedinte Quintus, e o problema cardiaca!'. Nu numai cu domnul presedinte Quintus a procedat asa. Cinci bolnavi de la Fundeni poarta stenturi datorita dansului", a mai spus Mihai Voiculescu.

"A fost un om extraordinar, un om de actiune", a incheiat Mihai Voiculescu.

Dinu Patriciu a murit luni dimineata la Londra, in urma unor complicatii survenite dupa operatia de transplant de ficat pe care a avut-o in urma cu un an si jumatate, la sfarsitul lui 2012.

#Dinu patriciu Mihai Voiculescu moarte ficat, #Patriciu Mihai Voiculescu boala ficat, #Patriciu Voiculescu ficat evolutie , #murit