Brandul Click, adjudecat pentru 2,5 mil. euro - nimeni nu a licitat pentru Adevarul

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 16:43
3262 citiri
Brandul Click, adjudecat pentru 2,5 mil. euro - nimeni nu a licitat pentru Adevarul

Marcile Adevarul Holding, Click, TV Click, Click FM sunt scoase, miercuri, la licitatie. In timp ce nimeni nu a licitat pentru Adevarul Holding, brandul Click - titlul care se vinde cel mai bine pe piata locala de presa scrisa - a fost adjudecat pentru 2,5 milioane de euro de Emilia Ciucan.

Ciucan, avocata la Adevarul Holding, a declarat ca a participat la licitatie in nume propriu, dupa ce i s-a atras atentia ca lui Dinu Patriciu i se interzice participarea, direct sau prin interpusi, relateaza Pagina de Media.

Orlando Nicoara, de la Mediafax Group, a precizat ca va contesta licitatia, citind argumentatia avocatilor, care subliniaza ca toate marcile asemanatoare ar fi trebuit vandute impreuna.

Fosta deputata PDL Anca Constantinescu, autoarea expresiei 'Ciocu' Mic', a precizat ca nu este interesanta de brandul Click, ci de Click FM.

La licitatia de miercuri, de la Biroul Executorului Judecatoresc Raportoru Georgeta din Bucuresti, s-au prezentat Mihnea Vasiliu - Ringier, Orlando Nicoara - Mediafax Group, Anca Constantinescu - Pro-consul Prod, Silviu Stratulat - in nume personal si Emilia Ciocan.

Marcile Adevarul Holding si Click, scoase la licitatie

Marcile Adevarul Holding, Click, TV Click, Click FM au fost scoase la licitatie miercuri, ca urmare a unei sentinte a Tribunalului Bucuresti. Acesta a dispus Adevarul Holding la plata unei sume de peste 15,5 milioane de lei catre Odyssey Communication, o alta societate din trustul lui Dinu Patriciu.

Dosarul de executare nr. 371/2012, in care apare anuntul licitatiei, a fost publicat pe 1 iunie pe site-ul Camerei Executorilor Judecatoresti Bucuresti.

Preturile de pornire

- marca "Adevarul Holding - pretul de incepere a licitatiei: 19.700.000 lei;

- marca "CLICK" - pretul de incepere a licitatiei: 745.000 lei;

- marca "TV Click!" - pretul de incepere a licitatiei 218.000 lei;

- marca "Bucuresti 106,2 Click FM doar radio" - pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei;

- marca "Click! fm" - pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei;

- marca "CLIC" - pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei.

Pretul de incepere a licitatiei a fost determinat prin raport de expertiza evaluatoare intocmit la data de 30 mai 2012 si nu contine TVA.

Debitorul S.C. Adevarul Holding S.R.L nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.

Citeste si:
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Senatorul PNL Virgil Guran, ales vineri, 27 mai în funcția de vicepreședinte al partidului, a declarat în fața partidului modul în care îi aborda pe primarii care veneau la el să îi ceară...
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Deputatul PSD, Daniel Ghiță, fost luptător K1, a anunțat că i s-au furat adidașii dintr-o sală de antrenament și a ajuns acasă desculț. Acesta a subliniat că nu este primul incident...