Marcile Adevarul Holding si Click, scoase la licitatie

Marti, 05 Iunie 2012, ora 18:26
4262 citiri
Marcile Adevarul Holding si Click, scoase la licitatie

Marcile Adevarul Holding, Click, TV Click, Click FM vor fi scoase la licitatie miercuri, ca urmare a unei sentinte a Tribunalului Bucuresti. Aceasta a dispus Adevarul Holding la plata unei sume de peste 15,5 milioane de lei catre Odyssey Communication, o alta societate din trustul lui Dinu Patriciu.

Dosarul de executare nr. 371/2012, in care apare anuntul licitatiei, a fost publicat pe 1 iunie pe site-ul Camerei Executorilor Judecatoresti Bucuresti.

Astfel, miercuri, de la ora 14.00, va avea loc la sediul Biroului Executorului Judecatoresc Raportoru Georgeta din Bucuresti vanzarea la licitatie publica a bunurilor mobile incorporale apartinand Adevarul Holding:

- marca "Adevarul Holding - pretul de incepere a licitatiei: 19.700.000 lei;

- marca "CLICK" - pretul de incepere a licitatiei: 745.000 lei;

- marca "TV Click!" - pretul de incepere a licitatiei 218.000 lei;

- marca "Bucuresti 106,2 Click FM doar radio" - pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei;

- marca "Click! fm" - pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei;

- marca "CLIC" - pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei.

Pretul de incepere a licitatiei a fost determinat prin raport de expertiza evaluatoare intocmit la data de 30 mai 2012 si nu contine TVA.

Debitorul S.C. Adevarul Holding S.R.L nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.

Contactat de Mediafax, omul de afaceri Dinu Patriciu a spus: "Nu stiu despre ce este vorba". El a precizat insa ca Odyssey Communication este o companie din cadrul grupului sau.

Pe de alta parte, Peter Imre, directorul general al Adevarul Holding, a spus ca trustul va prezenta o pozitie prin intermediul unui comunicat de presa.

Agentia de publicitate Odyssey Communication, detinuta de Dinu Patriciu, a intrat in insolventa la sfarsitul anului 2011. Administratorul judiciar al Odyssey Communication este Acsis Solv I.P.U.R.L., acelasi ca in cazul societatii Ocram Televiziune SRL, care detine licenta audiovizuala a OTV.

Citeste si:
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Senatorul PNL Virgil Guran, ales vineri, 27 mai în funcția de vicepreședinte al partidului, a declarat în fața partidului modul în care îi aborda pe primarii care veneau la el să îi ceară...
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Deputatul PSD, Daniel Ghiță, fost luptător K1, a anunțat că i s-au furat adidașii dintr-o sală de antrenament și a ajuns acasă desculț. Acesta a subliniat că nu este primul incident...