Patriciu: Si Puterea, si Opozitia sunt la fel de impotente. Singura solutie e o miscare politica noua

Vineri, 20 Mai 2011, ora 14:09
3847 citiri
Patriciu: Si Puterea, si Opozitia sunt la fel de impotente. Singura solutie e o miscare politica noua
Foto: Evenimentul Zilei

Dinu Patriciu alimenteaza zvonurile aparute in ultima perioada privind tensiunile aparute intre el si conducerea PNL, precum si dorinta de a sprijini formarea unui nou partid politic, deoarece PSD si PNL nu fac decat "clabuci".

Intr-un editorial publicat in cotidianul Adevarul, al carui patron este, Dinu Patriciu semnaleaza o multime de erori facute de actuala guvernare, careia ii cere sa lase locul altora daca nu este in stare sa administreze tara cum se cuvine, dar remarca, in incheiere, ca nici Opozitia nu este mai capabila.

"Nenorocirea este ca la usa guvernarii bat unii care tocmai amesteca uleiul cu apa in cautarea unui leac miraculos. Evident, nu ies decat clabuci", comenteaza Patriciu ironic la adresa aliantei facute de PNL cu PSD.

"Si unii, si altii sunt la fel de impotenti. Solutia nu este decat o miscare politica noua si pragmatica. Daca intre timp vreunul dintre partidele natang-liberaloide de astazi ar reusi printr-o minune sa se destepte si sa se spele un pic, cu atat mai bine", conchide Patriciu, fara sa precizeze daca "spalatul" la care se refera este sau nu inlocuirea lui Crin Antonescu de la sefia PNL.

In schimb, fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a facut recent o referire mult mai directa la acest aspect.

"Cred ca Dinu Patriciu va avea grija ca brandul PNL sa nu insemne stanga in 2012. Nici nu ar fi o operatiune grea. Pentru asta nu trebuie sa cada decat un cap. Cel mai inalt dintre ele. Si cel mai infierbantat", a explicat Lazaroiu intr-un interviu acordat recent pentru Evenimentul Zilei, precizand ca exista in PNL lideri marcanti care se indeparteaza de stilul autoritar al lui Antonescu, considerat de el "un lider lipsit de inspiratie si fler".

Quarterly Report - Editia 4

Nicușor Dan rămâne favorit la Primăria Capitalei. La ce distanță sunt Firea și Piedone SONDAJ
Nicușor Dan rămâne favorit la Primăria Capitalei. La ce distanță sunt Firea și Piedone SONDAJ
La comanda USR, IPSOS a realizat un nou sondaj de opinie cu privire la intențiile de vot ale cetățenilor din București, iar acesta îl creditează pe Nicușor Dan cu cea mai mare șansă la...
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
Sute de incidente, sesizate de la începutul campaniei electorale. Concluziile verificărilor
370 de evenimente sau incidente au fost sesizate de la debutul campaniei electorale, iar în urma verificărilor au fost aplicate 105 sancţiuni contravenţionale, a informat joi, 23 mai, Guvernul,...
#Dinu Patriciu partid nou, #Patriciu USL, #Patriciu Antonescu, #Patriciu formatiune noua , #PNL
Comentarii
C
Cronos
rank 3
o miscare politica noua cu politicieni vechi nu va avea "succesuri"
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Mda. Doua forte politice impotente,