Patriciu: Udrea este o adepta a teoriei conspiratiei, nu am legaturi cu Nastasiu

Joi, 04 Noiembrie 2010, ora 07:34
1182 citiri
Patriciu: Udrea este o adepta a teoriei conspiratiei, nu am legaturi cu Nastasiu
Foto: SibianulOnline

Dinu Patriciu a negat miercuri ca ar avea legaturi cu procurorul Ciprian Nastasiu, pe care Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii, l-a dat in judecata pentru calomnie.

"Prea putin ma intereseaza credintele doamnei Udrea. E o dezinformare, o incercare de a gasi un tap ispasitor. M-am obisnuit sa fiu cel mai urat dintre pamanteni. Viata mea este extrem de transparenta. Elena Udrea este o indarjita adepta a teoriei conspiratiei, asa cum a demonstrat de sase ani incoace", a declarat Dinu Patriciu, intr-o interventie la Realitatea TV.

Elena Udrea a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca procurorul Ciprian Nastasiu ar fi avocat intr-un cabinet de avocatura care il consiliaza pe Dinu Patriciu. Nastastiu a fost cel care a acuzat-o pe Elena Udrea ca, impreuna cu sotul ei, Dorin Cocos, si liderul PD-L Theodor Stolojan au intervenit pe langa presedintele Traian Basescu pentru ca Guvernul sa acorde tarife preferentiale pentru energie companiei ALRO Slatina.

Udrea l-a dat in judecata pentru calomnie pe fostul procuror Ciprian Nastasiu

Udrea: Nastasiu a cerut ascultarea telefonului meu la trei ani dupa memoriul ALRO

Elena Udrea a explicat ca nu a avut nicio legatura cu intermedierea dintre reprezentantii Alro si presedintele Basescu, atunci cand era consilier. Aceasta sustine ca Alro avea probleme cu intermediarii din domeniul energiei, motiv pentru care a apelat la institutiile statului. Udrea adauga ca procurorul Ciprian Nastastiu, despre care aminteste ca a fost anchetat de DNA, a cerut ascultarea telefonului sau la trei ani dupa cazul Alro.

Udrea sustine ca, atunci cand vorbea in campania electorala despre "baietii destepti din energie" nu se referea la Alro, ci la intermediari. Elena Udrea sustine ca sotul ei, Dorin Cocos, cunoastea problema celor de la Alro ca om de afaceri.

"Si sotul meu cunostea problema pe care Alro o avea, pentru ca toata lumea o stia. Ei se plangeau peste tot. Nu era cerc de oameni de afaceri unde sa nu se discute problema aceasta, in respectiva perioada. Nu era un fapt neobisnuit ca sotul meu le cunostea problemele celor de la Alro...", sustine Udrea.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Dinu Patriciu, #Patriciu Udrea conspiratie, #Patriciu Udrea Alro, #Udrea procuror Nastasiu , #PNL