Preda: Prin scenariul "Patriciu premier", Antonescu se delimiteaza de omul de afaceri

Marti, 09 August 2011, ora 10:58
1309 citiri
Preda: Prin scenariul "Patriciu premier", Antonescu se delimiteaza de omul de afaceri
Foto: Arhiva

Eurodeputatul PDL Cristian Preda sustine ca scenariul in care Dinu Patriciu ar urma sa fie premier nu este decat o "inventie". Preda sustine ca totul reprezinta o strategie de comunicare a liberalilor, care vor astfel sa-l delimiteze public pe liderul PNL Crin Antonescu de omul de afaceri.

"In opinia mea, Crin Antonescu e cel care are nevoie de separarea de Patriciu. Prost vazut in opinia publica, miliardarul e perceput de catre penelisti ca o povara. Iata de ce, pe langa declaratii de tipul 'aliatul meu e Voiculescu, nu Patriciu', cum zicea C. Antonescu acum o saptamana, au aparut - si vor mai aparea - zvonuri si barfe in care Patriciu e adversarul PNL. Sunt inventii ale expertilor in comunicare, mereu gata sa inventeze istorii de acest fel ca sa acopere lipsa de imaginatie politica. Eu cred ca eficacitatea lor e redusa. Dar cata vreme se gasesc consumatori, vor exista si comunicatori... Inclusiv unii sofisticati ca Stelian Tanase", scrie Cristian Preda.

Eurodeputatul rescrie apoi ironic istoria ultimelor zile, in care presa a speculat ca relatia dintre Dinu Patriciu si Traian Basescu s-a imbunatatit, ca apoi sa apara zvonul potrivit caruia omul de afaceri ar fi in carti pentru functia de premier.

Dinu Patriciu si Traian Basescu - de la vrajba si rusine, la prietesug

Antonescu: In ciuda marilor mele rezerve, Patriciu ar fi un premier mai bun ca Boc

Patriciu dezminte ca ar fi in carti pentru postul de premier

"Acum vreo doua saptamani, se vorbea despre 'impacarea' lui Traian Basescu cu Dinu Patriciu. Cum ultimul a negat, speculatiile au incetat dupa o vreme. Deunazi, Stelian Tanase a reinviat scenariul, intr-o forma si mai spectaculoasa decat precedenta: Dinu Patriciu ar fi chiar inlocuitorul actualului premier, avut in vedere in 'mapele Cotroceniului'. Jurnalistul nu se sfieste sa avanseze speculatia, chiar daca el insusi mentioneaza ca Patriciu a negat in emisiunea in care l-a avut invitat o asemenea varianta!!! S. Tanase e sceptic, cum ii sade bine oricarui om care, ma-ntelegi, stie culisele: 'mira-m-as', zice realizatorul emisiunii 3X3. Previzibil, Patriciu a declarat ca e vorba despre fumigene de vacanta", comenteaza Preda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Preda Dinu Patriciu premier, #Patriciu premier Basescu Patriciu premier scenariu , #PNL