Dinu Patriciu, supus unui transplant de ficat la Milano

Vineri, 21 Decembrie 2012, ora 11:21
7344 citiri
Dinu Patriciu, supus unui transplant de ficat la Milano
Foto: Arhiva

Omul de afaceri Dinu Patriciu va fi supus unui transplant de ficat, la o clinica de lux din Milano.

Potrivit Realitatea TV, omul de afaceri sufera de ciroza in forma destul de grava. Clinica din Milano este una de lux, o astfel de operatie costand in jur de 150.000 de euro.

Postul de televiziune citat a aflat ca Patriciu a fost cazat la un hotel de lux din Milano sub numele de "Mr. Jones".

Peter Imre, directorul Adevarul Holding, companie care pana de curand a fost in proprietatea lui Dinu Patriciu, a declarat ca "stiam ca are probleme de sanatate. Sper sa-si rezolve aceste probleme si sa traiasca multi ani de acum inainte".

In luna octombrie, atunci cand au mai existat zvonuri legate de sanatatea sa, Patriciu a dezmintit, tot la Realitatea TV, ca ar avea probleme.

"Nu comentez problemele de sanatate. Dar ce am auzit azi sunt niste prostii", a spus miliardarul, dupa ce presa a scris ca s-ar muta la Londra pentru un transplant de ficat.

Dinu Patriciu si-a lichidat toate afacerile din Romania

Cu doi in urma, Evenimentul Zilei a scris ca Dinu Patriciu a fost dus de urgenta la spital in timp ce se afla la Venetia. El ar fi suferit o hemoragie digestiva, insa omul de afaceri a infirmat acest episod.

Realitatea TV relateaza ca firmele lui Patriciu au numeroase probleme financiare si juridice. Din cauza datoriilor acumulate la diverse banci, mai multe proprietati ale milionarului sunt la un pas de executare silita. In plus, omul de afaceri este in plin proces de divort de sotia sa, Rodica.

Potrivit topului Forbes, averea lui Dinu Patriciu a scazut in 2012 cu 700 de milioane de dolari, pana la 1,5 miliarde de dolari.

#Patriciu transplant ficat, #Dinu Patriciu operat Milano , #spital