Dinu Patriciu isi vinde avioanele (Video)

Sambata, 05 Ianuarie 2013, ora 09:59
5553 citiri
Dinu Patriciu isi vinde avioanele (Video)
Foto: Arhiva

Omul de afaceri Dinu Patriciu a scos la vanzare flota sa aeriana, din care fac parte trei avioane.

Pe 10 septembrie 2012, Eurojet, firma detinuta de fostul patron al Adevarul Holding, a listat aeronavele pe un site international de profil, informeaza Realitatea Tv.

Astfel, pentru modelul Cessna Citation XLS se cer 6,5 milioane de dolari, pretul nefiind negociabil. Omul de afaceri l-a achizitionat pentru o suma aproape dubla, in vara anului 2010 (12 milioane de dolari).

In plus, se asteapta oferte si pentru avioanele Bombardier Challenger 604, cumparat tot cu 12 milioane de dolari, si Cessna Citation Excel.

Potrivit sursei citate, cel de-al patrulea avion pe care il avea Dinu Patriciu a fost cumparat deja de o companie din Franta.

In decembrie, omul de afaceri a facut un transplant de ficat, el suferind de ciroza in forma destul de grava. Operatia a avut loc la o clinica de lux din Milano si a fost un succes.

Dinu Patriciu a declarat, anul trecut, ca si-a lichidat toate afacerile din Romania. Insa nu a scapat de toate probleme financiare, astfel ca ar putea fi executat silit in contul unei datorii de 10 milioane de euro acumulata in timp de societatea Minimax Discount SRL, pe care Patriciu a controlat-o pana la intrarea acesteia in insolventa.

Potrivit topului Forbes, averea lui Dinu Patriciu a scazut in 2012 cu 700 de milioane de dolari, pana la 1,5 miliarde de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#Dinu Patriciu vinde avioane, #Dinu Patriciu vanzare avioane, #Dinu Patriciu vanzare flota aeriana , #stiri Dinu Patriciu