Patriciu are televiziune - Adevarul TV a primit unda verde de la CNA

Marti, 12 Octombrie 2010, ora 13:42
5072 citiri
Patriciu are televiziune - Adevarul TV a primit unda verde de la CNA

Dinu Patriciu a primit marti licenta de la CNA pentru primul sau post de televiziune, care se adauga trustului media. Votul a fost unanim pentru o licenta audiovizuala prin satelit acordata societatii Adevarul Digital Media SRL Bucuresti, pentru Adevarul TV.

Solicitarea de acordare a licentei pentru Adevarul TV a fost depusa la CNA de societatea Adevarul Digital Media SRL din Bucuresti, ai carei actionari sunt Adevarul Holding - 95% si Tipomedia - 5%.

Potrivit dosarului depus la CNA, Adevarul TV va difuza programe in productie proprie - 50% si programe ale altor producatori - 50%.

Patriciu a cerut CNA licenta pentru Adevarul TV

Grila de programe a postului va cuprinde, printre altele, divertisment, filme, programe informative, programe educative si culturale si publicitate.

Director al noului post TV este Alexandru Sassu, fostul director al TVR, care a fost marti prezent la CNA. Intr-o prima faza, Adevarul TV va functiona online, a spus Alexandru Sassu.

Acesta a adaugat, citat de Agerpres, ca politica nu este primul deziderat in talk-show-urile de la Adevarul TV, ci problemele sociale, de interes general.

De asemenea, raspunzand unei intrebari a lui Gelu Trandafir, Sassu a precizat ca "stilul Click" nu va fi preluat la televiziune, acesta fiind doar furnizor de informatie pe "masa comuna".

Potrivit pagina de media pagina de media, Adevarul TV inglobeaza 40 de statii TV locale si un studio central.

Trustul Adevarul, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, are in portofoliu cotidianele Adevarul, Adevarul de seara, tabloidul Click!, revistele OK!, Dilema veche, Dilemateca, Foreign Policy Romania, precum si cotidianul Blik din Ucraina, colectiile de carte de lux Adevarul, dar si un numar mare de suplimente si produse complementare. Divizia internationala a grupului mai cuprinde redactii in Spania si Italia, infiintate in 2007. Totodata, Adevarul Holding editeaza Forbes Romania. Recent, Adevarul Holding a cumparat si revista Tango.

Citeste si:
Miza alegerilor din Germania pentru România
Miza alegerilor din Germania pentru România
Bucureștiul se teme de o Europă cu mai multe viteze, de o criză economică adăugată la cea sanitară și de complicațiile pe care le poate produce Rusia la periferia estică a UE. România...
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
Ce se întâmplă dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă la CCR. Soluția anunțată de USR PLUS
USR PLUS va depune o nouă moţiune de cenzură alături de AUR, în cazul în care Curtea Constituţională va decide că procedura depunerii moţiunii care este deja în Parlament este...
Sursa: Ziare.com