Patriciu neaga ca l-ar interesa depozitul de gaze Roman-Margineni

Joi, 14 Februarie 2008, ora 18:17
1457 citiri
Patriciu neaga ca l-ar interesa depozitul de gaze Roman-Margineni

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, joi, ca, desi a discutat in urma cu doi ani cu Romgaz despre depozitul de gaze Roman-Margineni, acum nu mai este interesat de acesta, contrazicand, astfel, declaratiile facute de directorul general al Romgaz, Iakob Alexa.

"Toate afacerile mele sunt la vedere. Eu vorbesc despre afacerile mele dupa ce le inchei. Am discutat cu Romgaz in urma cu curca doi ani, dar acum nu ma mai intereseaza, iar o dovada in acest sens este faptul ca nu le-am dat niciun raspuns", a dclarat, pentru NewsIn, Dinu Patriciu.

Iakob Alexa declarase, joi, ca Patricu s-ar fi arata foarte interesat de depozit.

"Eu cu domnul Patriciu am avut pana acum trei intalniri in legatura cu depozitul Roman-Margineni, de care dansul s-a aratat de mai multe ori interesat. Am semnat un Memorandum de intelegere, de confidentialitate, de un an jumatate, doi. Dansii au venit cu o solicitare, noi le-am pus niste conditii. Acum depinde de dansul (n.red. Dinu Patriciu) ce decizie va lua. Le-am propus o colaborare, la fel ca si companiei Gazprom si le-am pus aceleasi conditii. Dar desi Gazprom declara ca sunt interesati de depozitul de la Roman-Margineni, vad ca apoi o lasa mai moale. Vin si apoi pun alte conditii", a declarat, pentru NewsIn, Iakob Alexa.

Iakob a mentionat ca Romgaz nu a cerut niciodata majorarea pretului gazelor.

"Patriciu stie ca este o intelegere cu Uniunea Europeana unde s-au impus niste termene, prin care Romania trebuie sa alinieze pretul gazelor. Pana la 1 ianuarie trebuie sa se faca deja alinierea. Este si o decizie politica despre cum se va compensa aceasta marire, daca si cum trebuie sa se faca", a mai mentionat Iakob Alexa.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#patriciu, #Roman Margineni, #Iakob Alexa, #Romgaz, #depozit, #gaze , #stiri Dinu Patriciu
Comentarii
U
Un_cetatean
rank 1
Cum iti permiti sa-ti mai spui o parere , dupa ce i-ai furat pe romanii de miliarde de euro.