Sorin Rosca Stanescu preia restul de 60% din reteaua Corect de la Dinu Patriciu

Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 18:01
2195 citiri
Sorin Rosca Stanescu preia restul de 60% din reteaua Corect de la Dinu Patriciu
Foto:Cotidianul

Familia Rosca Stanescu preia de la omul de afaceri Dinu Patriciu actiunile Virtual Big Bang, societatea care detine reteaua de site-uri Corect.com.

Sorin si Steluta Rosca Stanescu, prin firma Virtual Big Bang, a preluat pachetul care reprezinta 60% din actiunile societatii, detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu, printr-o societate inregistrata in Olanda.

"Incepand din acest moment, detinem compania in proportie de 100%', a precizat directorul general VBB, Sorin Rosca Stanescu. Potrivit acestuia, se creeaza astfel posibilitatea transformarii VBB intr-un holding, in care practic fiecare centru de profit sa devina o societate distincta.

"Vom putea eficientiza cheltuielile prin realizarea unei infrastructuri unice a serviciilor asigurate tuturor componentelor. In aceste conditii, Virtual Big Bang va putea atrage, pentru fiecare site din platforma integrata si, implicit, pentru fiecare afacere pe Internet, parteneri minoritari. Totodata, intentia noastra este ca Virtual Big Bang sa ofere managerilor de proiecte pachete intre 1 si 8% din actiuni, in baza unor criterii de performanta", a mai spus Stanescu.

Platforma online integrata proiectata de Virtual Big Bang detine in prezent www.corectnews.com, un site de stiri ce cuprinde 7 ziare online nisate pe cele mai importante domenii de interes (www.corectpolitics.com, www.corectbusiness.com, www.corectsocial.com, www.corectarts.com, www.corectscit.com, www.corectsports.com, www.corectlifestyle.com), www.corectbooks.com, prima librarie online din Romania care vinde carte in format exclusiv digital si audio, precum si www.corectbazaar.com, o bursa de anunturi prin care se realizeaza schimburi de produse si valori, vanzari, cumparari, bartere si licitatii inversate

#rosca stanescu actiuni patriciu, #rosca stanescu cumparare corect, #stanescu cumparare actiuni patriciu , #stiri Dinu Patriciu