Unul dintre rușii expulzați din Bulgaria a purtat sfidător un tricou cu figura lui Putin. Mesajul inscripționat lângă capul liderului

Duminica, 03 Iulie 2022, ora 22:40
8842 citiri
Unul dintre rușii expulzați din Bulgaria a purtat sfidător un tricou cu figura lui Putin. Mesajul inscripționat lângă capul liderului
Diplomatul rus care a purtat tricoul cu Putin și mesajul sfidător FOTO Christo Grozev

Premierul Bulgariei a rămas ferm în decizia de a trimite acasă 70 de diplomați ruși și pe familiile acestora.

Plecarea funcționarilor de la ambasadă, mulți dintre ei specializați în acțiuni de spionaj și diversiune, s-a produs în cursul zilei de duminică, 3 iulie.

Imaginile de la aeroport îi arată sfidători pe rușii trimiși acasă printr-o decizie curajoasă, asumată de premierul Kiril Petkov, care n-a primit susținere politică pentru acest act din partea colegilor de guvernare sau a opoziției din Bulgaria.

Guvernul condus de Petkov a fost deja demis printr-o moțiune de cenzură, iar presa de la Sofia a prezentat informații legate de implicarea spionajului rusesc în influențarea votului din parlament.

Preşedintele Rumen Radev ar urma să-i încredinţeze lui Petkov încă o dată mandatul de a forma guvernul, înaintea convocării din nou a alegerilor anticipate.

Unul dintre presupușii diplomați ruși a purtat înainte de îmbarcarea în avionul spre Moscova un tricou având inscripționată figura lui Putin, alături de mesajul "Rusia este o țară care nu se teme de nimic".

Mesajul inscripționat și traseul cu ocolire al celor două avioane care i-au trimis pe diplomații ruși de la Sofia la Moscova

#diplomati expulzati bulgaria, #rusi sfidatori, #rusi iubitori de putin , #Bulgaria
Comentarii
Poza goe
goe
rank 1
mergeti in ''originile'' mamei voastre rusia"
Poza RedMundi
RedMundi
rank 5
Sa se duca 'n mortzii lor de rusi sa moara toti.