”Rusia este în favoarea consolidării rolului Curții Internaționale de Justiție”. Ce spunea Putin în urmă cu 18 ani, la Haga VIDEO

Marti, 21 Martie 2023, ora 13:28
3598 citiri
”Rusia este în favoarea consolidării rolului Curții Internaționale de Justiție”. Ce spunea Putin în urmă cu 18 ani, la Haga VIDEO
Putin în 2005 la Palatului Păcii din Haga FOTO Telegram

Putin a vorbit în 2005 la Haga și a admirat activitatea Curții Penale Internaționale (CPI). Optsprezece ani mai târziu, aceeași instanță a emis un mandat de arestare pe numele său.

Transcrierea acelui discurs a fost și pe site-ul oficial al Kremlinului din 2 noiembrie 2005. Putin a mulțumit „specialiștilor în domeniul dreptului” pentru munca depusă și pentru primirea călduroasă în clădirea Palatului Păcii din Haga.

El spune că a vorbi în fața CPI este o mare onoare pentru el. Președintele Federației Ruse a reamintit că țara sa a adus o mare contribuție la activitățile CPI la ONU și și-a amintit, de asemenea, activitățile lui Fiodor Martens, care a fost inițiatorul organizării primei Conferințe de Pace la Haga, în 1899.

Putin amintește și de al patrulea articol din Constituția Federației Ruse, care vorbește despre normele dreptului internațional, respectate și în Federația Rusă.

La final, Putin a spus că Federația Rusă va adera la organizația de drept internațional. Cu toate acestea, 18 ani mai târziu, Kremlinul a anunțat că nu a recunoscut mandatul de arestare emis de CPI.

#discurs, #Vladimir Putin, #Haga, #2005, #Curtea Internationala Justitie, #mandat arestare , #stiri Vladimir Putin
Comentarii
Poza Infatuatul
Infatuatul
rank 5
Hahaha perversitatea rusului
Poza PopaIon
PopaIon
rank 1