”Rusia, pe care o iubim atât de sincer, a ajuns în ghearele unui nemernic”. Convorbire explozivă între doi oligarhi ruși apropiați de Putin AUDIO

Miercuri, 26 Aprilie 2023, ora 16:53
6545 citiri
”Rusia, pe care o iubim atât de sincer, a ajuns în ghearele unui nemernic”. Convorbire explozivă între doi oligarhi ruși apropiați de Putin AUDIO
Roman Troțenko și Nikolai Matușevsky FOTO Twitter

O presupusă conversație între doi importanți oameni de afaceri ruși, Roman Troțenko și Nikolai Matușevsky, a apărut pe internet. Ei discută despre viitorul țării, iar Troțenko afirmă: „Rusia, pe care o iubim atât de sincer, a ajuns în ghearele unui nemernic”.

De asemenea, Troțenko îl îndeamnă pe Matușevsky să-și schimbe urgent cetățenia atât pentru el, cât și pentru rudele sale.

Ieri, 25 aprilie, o conversație telefonică dintre Troțenko și Matushevsky s-a scurs pe internet, în care se discută despre viitorul Federației Ruse.

Roman Troțenko este fostul președinte al United Shipbuilding Corporation, o mare companie de construcții navale care are contracte cu statul. În același timp, este considerat unul dintre apropiații lui Putin.

Nikolai Matușevsky este un vechi prieten al lui Troțenko și creatorul gigantului comercial Flacon. Din 2021, el a postat videoclipuri de la protestele din Federația Rusă pe pagina sa de socializare.

Agenția RosSMI l-a contactat pe Matușevsky, care a studiat cu atenție înregistrarea audio și a spus că a vorbit ultima oară cu Troțenko în 2022. Cu toate acestea, mass-media rusă nu crede în cuvintele lui.

Matușevski a menționat de o vacanță în Bali în conversație. O fotografia din Bali este pe pagina sa de socializare în 2023. Mass-media susțin că dialogul în sine ar fi putut avea loc la sfârșitul lunii ianuarie 2023.

Matușevsky a început să se plângă că e „greu” în Federația Rusă în ultima vreme. Troțenko a fost de acord cu prietenul său și a adăugat că în ultimii 10 ani totul în Indonezia s-a dezvoltat, în timp ce în Rusia totul se prăbușește.

Ei au discutat despre posibilitatea de a se muta în Bali și de a obține o nouă cetățenie. Totodată, la finalul conversației, s-a acordat atenție situației din Ucraina.

Troțenko a subliniat că Federația Rusă se află în mâinile „un prost care experimentează compoziții ciudate din secolul al XIX-lea. Nu se va sfârși cu nimic bun pentru țară și locuitorii ei”.

El a prezis anarhie pe străzile Moscovei și a amintit și de mesajele de Anul Nou ale președinților Federației Ruse, din 1999 până în ultimul an. În loc de brad, Putin a vorbit în fața militarilor.

„Cum poate trăi și dezvolta o țară în care singura ideologie este îmbogățirea unui grup de oameni care dețin puterea?” întrebă Troțenko. ”Rușii nu vor mai putea călători în străinătate, nu își vor putea retrage banii, iar copiii lor vor merge să moară în Ucraina”.

În 2023, Forbes a estimat averea lui Troțenko la 3,8 miliarde de dolari. Este prieten cu Matușevsky din copilărie. El a participat la toate întâlnirile organizate de Putin cu oligarhii ruși. Cu toate acestea, nu a fost invitat la ultima întâlnire.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ambițiile Evgheniei Guțul și strategiile Moscovei
Ambițiile Evgheniei Guțul și strategiile Moscovei
Agentul cel mai activ al Rusiei din ultimele săptămâni în Republica Moldova a devenit Evghenia Guțul, bașcana Autonomiei Găgăuze. Dacă compari agitația ei cu marile drame și...
Rusia își concentreză atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi. Preşedinta Comisiei Europene: „A încercat să ne destabilizeze”
Rusia își concentreză atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi. Preşedinta Comisiei Europene: „A încercat să ne destabilizeze”
Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene a declarat vineri, 19 aprilie, că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, pentru a...
#discutie telefonica, #oligarhi Rusia, #Vladimir Putin, #viitor, #Rusia , #Rusia