Tânăr de 20 de ani plecat la muncă în Germania, dat dispărut de părinți. Familia nu mai știe nimic despre el din 14 februarie

Joi, 23 Februarie 2023, ora 13:49
1962 citiri
Tânăr de 20 de ani plecat la muncă în Germania, dat dispărut de părinți. Familia nu mai știe nimic despre el din 14 februarie
Un tânră de 20 de ani, plecat la muncă în Germania, dat dispărut de familie FOTO servuspress

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Orăștie, plecat la muncă în Germania, a fost dat dispărut, după ce familia nu a mai putut lua legătura cu el de mai bine de o săptămână, telefonul mobil fiind închis.

Polițiștii au fost sesizați de tatăl tânărului.

„În data de 22 februarie 2023, în jurul orei 12:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în cursul lunii noiembrie 2022, fiul său, Ilie – Alexandru Pîrva (foto), de 20 ani, din Orăștie, a plecat la muncă, în Germania, iar din data de 14 februarie 2023, nu a mai reușit să ia legătura telefonic cu acesta (telefonul mobil fiind închis). Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice în scopul depistării tânărului, care a fost dat în urmărire naţională”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Semnalmente

Tânărul dat dispărut are o înălțime de 1,80 metri, 67 de kilograme, păr șaten, iar pe antebrațul drept are un tatuaj.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112, potrivit servuspress.ro.

#disparitie, #romani Germania, #politie, #Cautari , #romani Germania