Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, în pragul divorțului. Averea imensă pe care trebuie să o împartă cu soția FOTO

Vineri, 08 Iulie 2022, ora 11:30
10472 citiri
Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, în pragul divorțului. Averea imensă pe care trebuie să o împartă cu soția FOTO
Dmitri și Svetlana Medvedev se cunosc încă din copilărie FOTO Facebook / Dmitri Medvedev

În cercurile Kremlinului se vorbește despre divorțul iminent dintre fostului președinte și prim-ministru al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, și soția sa Svetlana.

Dmitri și Svetlana Medvedev se cunosc încă din copilărie, dar s-au căsătorit abia după ce au absolvit studiile superioare, când ambii aveau 28 de ani.

Multă vreme, cuplul a fost considerat foarte ”solid”, dar pe 7 iulie au apărut în mass-media zvonuri despre divorțul lor.

Ultima dată când cuplul a apărut împreună în public a fost acum mai bine de doi ani - în timpul slujbei de Crăciun.

Ei au în comun proprietăți, printre care se numără iahtul „Photinia”, aflat în Finlanda, care nu a fost încă sechestrat.

Pe lângă iaht, mai au de împărțit o casă secretă foarte scumpă în Plyos. Puțini dintre funcționari se pot lăuda cu o casă atât de scumpă.

Fostul președinte al Federației Ruse neagă categoric orice legătură cu această vilă, dar mai multe persoane, inclusiv oficiali locali, au confirmat că aceasta este proprietatea lui.

În plus, Medvedev deține imobiliare în toată Rusia, terenuri uriașe în zone exclusiviste, iahturi, apartamente în conace vechi, complexe agricole și crame în Rusia și în străinătate.

Medvedev s-a remarcat recent prin declarații agresive împotriva Ucrainei. El nu numai că a susținut războiul, dar a anunțat pretențiile teritoriale ale Moscovei.

#Dmitri Medvedev, #divort, #avere, #impartire, #sotie , #stiri Dmitri Medvedev
Comentarii
Poza alfabeta
alfabeta
rank 1
"În cercurile Kremlinului se vorbește"...
Poza Pedeapsa
Pedeapsa
rank 2
mw.ia nu cu mu.ja