Veselia suspectă a lui Medvedev la recepția dată în onoarea lui Xi Jinping, bănuit că ar fi fost în stare de ebrietate. „Totul este în ordine” VIDEO

Miercuri, 22 Martie 2023, ora 08:03
6394 citiri
Veselia suspectă a lui Medvedev la recepția dată în onoarea lui Xi Jinping, bănuit că ar fi fost în stare de ebrietate. „Totul este în ordine” VIDEO
Xi Jinping și Dmitri Medvedev FOTO Twitter

Vladimir Putin l-a primit la Kremlin, marți, 21 martie, pe liderul chinez Xi Jinping. La eveniment a fost prezent și fostul președinte al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, care s-a remarcat printr-un comportament destul de ciudat, apărând în public cu obrajii roșii.

Cel mai agresiv reprezentant al regimului la nivel verbal, aparent, nu a apărut în prim-plan. Încercările presei de a vorbi cu el s-au transformat în curiozități.

Astfel, Medvedev nu a putut răspunde la întrebarea dacă este periculos pentru Putin să călătorească în lume după ce Curtea Penală Internațională a emis un mandat de arestare a acestuia.

„Totul este în ordine”, a răspuns lapidar vicepreședintele. Jurnaliştii au insistat și l-au întrebat pe Medvedev despre percepția Occidentului referitoare la vizita lui Xi Jinping la Moscova.

„Ei se bucură alături de noi”, a răspuns Medvedev. Pentru că a fost în afara subiectului, jurnalistul l-a corectat imediat: „Sunt furioși”.

Strategul politic rus Stanislav Belkovsky a sugerat că Medvedev ar fi fost în stare de ebrietate. Potrivit zvonurilor persistente, vicepreședintele Federației Ruse are o dependență gravă de alcool. Problema este indicată și de faptul că Medvedev se plimba înconjurat de un număr mare de bodyguarzi, în ciuda faptului că se afla într-un loc supraprotejat. „Băutură excesivă?”, se întreabă Belkovsky.

#Dmitri Medvedev, #baut, #intalnire, #Xi Jinping, #Vladimir Putin, #interviu , #stiri Dmitri Medvedev