Primarul Fritz s-a solidarizat cu acţiunea de protest din Educație: "Se pot găsi bani, dacă Guvernul îşi asumă să taie pensiile speciale"
Dominic Fritz / stiri Dominic Fritz
Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz (USR), a declarat marţi, 30 mai, la protestul cadrelor didactice aflate în grevă, că problema salarială poate fi rezolvată, întrucât România "este o ţară bogată, dacă vrea", că este nevoie de un "Guvern curajos", dar "avem un prim ministru care este beneficiar al unei pensii ...
De ce se opune Dominic Fritz gratuităților în noile autobuze electrice din Timișoara: „Nu există gratuit, cineva trebuie să plătească”
Joi, 23 Martie 2023, ora 08:07 - De ce se opune Dominic Fritz gratuităților în noile autobuze electrice din Timișoara: „Nu există gratuit, cineva trebuie să plătească”
Dominic Fritz / stiri Dominic Fritz
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz (USR), se opune vehement ideii lansate de subprefectul de Timiș, Sorin Ionescu (PSD), ca timișorenii să poată circula gratuit cu noile autobuze electrice...
Dominic Fritz i-a promis un pahar de vin lui Alfred Simonis. Cum l-a ajutat liderul PSD pe primarul USR
Joi, 16 Februarie 2023, ora 17:48 - Dominic Fritz i-a promis un pahar de vin lui Alfred Simonis. Cum l-a ajutat liderul PSD pe primarul USR
Dominic Fritz / stiri Dominic Fritz
Primarul Timișoarei Dominic Fritz i-a promis deputatului PSD de Timiș Alfred Simonis un pahar de vin după ce acesta din urmă l-a ajutat pe edil cu o finanțare. Concret, liderul PSD a...
Măsurile anunțate de Dominic Fritz după ce un copil de 10 ani a murit lovit de mașină în Timisoara: "Sunt furios. Nu mai avem voie să acceptăm această barbarie"
Duminica, 29 Ianuarie 2023, ora 12:21 - Măsurile anunțate de Dominic Fritz după ce un copil de 10 ani a murit lovit de mașină în Timisoara: "Sunt furios. Nu mai avem voie să acceptăm această barbarie"
Dominic Fritz / stiri Dominic Fritz
Polițiștii rutieri au fost solicitați să intervină sâmbătă seara, 28 ianuarie, la un accident rutier petrecut pe strada Polonă din municipiul Timișoara. Ajunși la fața locului,...
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță obținerea unor finanțări culturale de peste 500.000 de euro din „patria-mamă”
Duminica, 18 Decembrie 2022, ora 12:12 - Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, anunță obținerea unor finanțări culturale de peste 500.000 de euro din „patria-mamă”
Dominic Fritz / stiri Dominic Fritz
Primarul Timișoarei, germanul Dominic Fritz, a anunțat că Germania, prin Ministerul Federal al Culturii și Fundația Culturală Federală, va contribui financiar la programul Timișoara...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Dominic Fritz, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Dominic Fritz
Dominic Fritz

Data nasterii: 1983

Cariera:  primarul orasului Timisoara

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Dominic Fritz, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: