Dominic Fritz, îi calcă pe urme lui Nicolae Robu și în „lumea artistică”: a cântat o melodie populară. „Marele artist al Timișoarei lovește din nou” VIDEO

Duminica, 17 Aprilie 2022, ora 21:50
2637 citiri
Dominic Fritz, îi calcă pe urme lui Nicolae Robu și în „lumea artistică”: a cântat o melodie populară. „Marele artist al Timișoarei lovește din nou” VIDEO
Primarul USR al municipiului Timişoara, Dominic Fritz a urcat pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara unde, în cadrul unui spectacol folcloric FOTO Facebook/ Alexandru V. Olaru

Primarul USR al municipiului Timişoara, Dominic Fritz a urcat pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara unde, în cadrul unui spectacol folcloric, a interpretat o melodie populară, ”Iorgovan, frumoasă floare”, imnul neoficial al Banatului.

Pe scena Filarmonicii Banatul din Timişoara a avut loc, duminică seară, un spectacol folcloric ”Azi, la noi, cântă tot natul”, susţinut de Ansamblul Timişul al Casei de Cultură a municipiului Timişoara. Pe lângă interpreţi consacraţi de folclor, printre care Andreea Voica şi Dinu Iancu Sălăjanu, au fost anunţaţi şi invitaţi surpriză.

Astfel, în cadrul spectacolului, pe scenă a urcat şi primarul Dominic Fritz, care a interpretat melodia ”Iorgovan, frumoasă floare”, a regretatului interpret Petrică Moise. Melodia este considerată imnul neoficial al Banatului.

Nu este pentru prima dată când Dominic Fritz cântă, înainte să devină primar el a dirijat un cor gospel, la Timişoara şi a interpretat melodii ale acestui gen muzical.

Timişoara a mai avut, în trecut, un primar care a cochetat cu muzica. Este vorba despre Nicolae Robu care deseori a publicat pe pagina sa de Facebook, compoziţiile sale muzicale. De asemenea, Robu s-a filmat sau chiar a apărut la diverse emisiuni Tv în timp ce cânta la chitară. Şi el a urcat pe scenă, alături de trupa timişoreană Phoenix.

Clipul a fost urcat pe Facebook de o persoană care a scris: „Marele artist al Timișoarei lovește din nou”.

#dominic fritz, #Timisoara, #muzica populara, #Nicolae Robu , #stiri Dominic Fritz
Comentarii
Poza Tricisport
Tricisport
rank 5
Doamne, Fereste! :))