Ziare.com

Concurs organizat pentru seful de cabinet al primarului din Timisoara. Ce trebuie sa faca principalul "asistent" al lui Dominic Fritz

de Alina Toma
Joi, 15 Aprilie 2021, ora 16:04

   

Concurs organizat pentru seful de cabinet al primarului din Timisoara. Ce trebuie sa faca principalul "asistent" al lui Dominic Fritz
Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a scos la concurs postul de sef birou Asistare Primar. Potrivit anuntului de angajare, cel care vrea sa ocupe postul trebuie sa aiba o experienta de 5 ani in management si o lista lunga de atributii.

Dupa ce a reusit sa angajeze un city-manager si sase consilieri personali, primarul Timisoarei, Dominic Fritz isi cauta si un sef de cabinet. Acesta va trebui sa se ocupe de agenda noului primar, dar si sa urmareasca proiectele strategice ale Primarului si sa se asigure ca acestea sunt implementate conform graficelor agreate de catre Primar. Acestea sunt, insa, doar cateva dintre atributiile viitorului sef de la biroul Asistare Primar. Lista de atributii este mult mai lunga, mergand chiar pana la "asumarea rolulului de manager de proiect pe proiectele strategice indicate de catre primar":


FOTO Extras din fisa postului pentru sef birou Asistare Primar

Viitorul sef al biroului Asistare Primar vi fi responsabil de "coordonarea si actualizarea permanenta a agendei Primarului".

Din punct de vedere al pregatirii profesionale, potrivit viitorul sef al biroului Asistare Primar trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba studii universitare absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, master intr-unul din domeniile: administratie publica, management sau in specialitatea studiilor.

De asemenea, viitorul sef al biroului Asistare Primar trebuie sa aiba o experienta de cel putin sapte ani in domeniul in care a studiat, cel putin cinci ani in managementul echipelor si cel putin trei ani in managementul proiectelor.

Alte cerinte: limba engleza - avansat, limba germana - mediu si cunostinte medii de operare a calculatorului.

Toate detaliile despre concurs sunt disponibile pe site-ul Primariei Timisoara. Presedinte al Comisiei de concurs este primarul Dominic Fritz.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre dominic fritz primaria Timisoara angajare
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2134 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

fritz, ai uitat sa treci in atributiile Postului

si pozitia de " ghiocel".
Desi este inpardonabil sa ataci membrii familiei, totusi te intreb, mai ai fratzi ? sau esti singur pe lume. Timisorenii merita altceva, au adus democratzia in Romania. Erai programat sa fii primar acum 30 de ani,
s-au erai pe teava ?. Ai ma,ca nu vreau sa ma enervez si sa debitez prostii pe acest site.

 

Cred ca este o gluma!

Daca nu este o gluma, atunci...
1. Abia acum isi cauta domnul Primar Fritz un adjunct?!
2. Este imposibil ca o singura persoana sa aibe toate aceste atributii si sa le rezolve timp de 8 ore/ zi, 5 zile/ saptamana.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor