Amanta lui Strauss-Kahn avertizase FMI: N-ar trebui sa conduca femei

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 23:18
10687 citiri
Amanta lui Strauss-Kahn avertizase FMI: N-ar trebui sa conduca femei
Foto: Daily Mail

Piroska Nagy, economista blonda care a avut o aventura cu seful FMI, Dominique Strauss-Kahn, in 2008, a avertizat institutia cu privire la comportamentul acestuia fata de femei, prin intermediul unei scrisori.

Cei doi au avut o scurta relatie in 2008, de comun acord, ambii avand in paralel cate un mariaj. Cu toate acestea, Nagy, de origine maghiara, a pretins ca s-a simtit fortata sa intre in aceasta relatie, pentru ca Strauss-Kahn era foarte autoritar, scrie Daily Mail.

In scrisoarea trimisa in urma cu trei ani, la o firma angajata de FMI sa investigheze relatia, Piroska Nagy afirma ca Dominique Strauss-Kahn era un om "cu o problema care poate sa-l catalogheze drept slab pregatit pentru a conduce o institutie in care are femei in subordinea sa".

Dominique Strauss-Kahn a fost arestat preventiv la sfarsitul saptamanii trecute la New York, fiind cercetat ca ar fi agresat sexual, violat si sechestrat o camerista.

Oficiali ai inchisorii Rickers Island din New York se tem ca directorul FMI s-ar putea sinucide, in timpul perioadei de detentie. In urma examenului psihologic, s-a ajuns la concluzia ca inaintul oficial are tendinte suicidale, drept care a fost plasat sub monitorizare speciala, 24 de ore din 24.

Dominique Strauss-Kahn are si alte motive de ingrijorare in afara de posibila sentinta cu inchisoarea, intrucat victima agresiunii sale ar putea fi infectata cu virusul HIV.

Femeia, in varsta de 32 de ani, locuieste impreuna cu fiica sa adolescenta intr-un apartament din Bronx, inchiriat exclusiv persoanelor adulte care au SIDA.

Quarterly Report - Editia 4

Gabriela Firea știe cum va reveni în fotoliul de primar al Bucureștiului. Pe ce se bazează
Gabriela Firea știe cum va reveni în fotoliul de primar al Bucureștiului. Pe ce se bazează
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit miercuri, 22 mai, despre lupta care devine din ce în ce mai strânsă. Mai sunt două săptămâni până la alegerile locale, iar...
Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 6. O fostă campioană suspendată pentru dopaj și un viceprimar suspectat de corupție
Cine sunt candidații la Primăria Sectorului 6. O fostă campioană suspendată pentru dopaj și un viceprimar suspectat de corupție
Partidele și alianțele electorale au avut timp până marți, 30 aprilie, ora 23:59, să-și depună candidaturile pentru primării și consilii județene. Pentru Primăria Sectorului 6 al...
#amanta DSK, #amanta sef FMI, #amanta avertizare FMI , #FMI
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
tanti Piroska mai are si alte origini in afara de cea maghiara ! ca sa fi seful FMI trebuie sa ai un trecut special si aluatul evreiesc ! un procuror , niste politisti si-o camerista sunt un fir de praf ! in spate e altceva !