Dominique Strauss-Kahn ar fi ajutat o prostituata sa obtina viza de munca pentru SUA

Joi, 23 Februarie 2012, ora 21:15
2036 citiri
Dominique Strauss-Kahn ar fi ajutat o prostituata sa obtina viza de munca pentru SUA
Foto: newsdaily.com

O prostituata a pretins ca Dominique Strauss-Kahn ar fi incercat sa-i obtina o viza de munca pentru Statele Unite ale Americii, in perioada in care a fost seful Fondului Monetar International.

O femeie pretinde ca a zburat la Washington cu Strauss-Kahn, in perioada in care acesta conducea FMI, aceasta fiind una dintre prostituatele implicate in cazul fostului sef al FMI, scrie The Telegraph.

La Washington, Dominique Strauss-Kahn ar fi incercat sa-i obtina prostituatei o viza pentru ca aceasta sa ramana si sa munceasca in SUA, potrivit unei surse legale apropiata acestui caz.

Identitatea femeii nu a fost facuta publica, dar aceasta a afirmat ca are documente doveditoare, inclusiv poze cu ea si Strauss-Kahn.

Aceasta noua informatie, neconfirmata deocamdata, ar urma sa aiba complicatii pentru apararea lui Strauss-Kahn, deoarece ar dovedi ca el a ajutat o prostituata in activitatea sa, lucru ilegal in Franta.

Totodata, acuzatiile ca un sef al FMI ar fi incercat sa obtina vize pentru prostituate ar genera un scandal urias.

Fostul sef al FMI a recunosct ca a luat parte la orgii si a precizat ca el a avut "o viata sexuala dezinhibata", dar ca "nu platit niciun cent" pentru acest lucru.

El declarase ca are "oroare fata de prostituate si de 'pesti'".

Fostul director general al FMI Dominique Strauss Kahn, in varsta de 62 de ani, a fost eliberat miercuri seara din arestul preventiv instituit de politia din Lille in dosarul "Carlton".

Dominique Strauss Kahn, eliberat in dosarul "Carlton"

Dupa mai bine de treizeci de ore de arest, Strauss-Kahn s-a vazut liber sa se intoarca la Paris cu conditia sa se prezinte in fata magistratilor la momentul in care va fi din nou convocat pentru audieri.

Strauss-Kahn a fost acuzat de anchetatori de "complicitate la proxenetism in banda organizata" si "abuz de bunuri sociale".

El a fost interogat despre relatiile sale cu patronii hotelului, dar si cu cu un cap al politiei locale, comisarul Jean Christophe Lagarde, acuzat in acelasi dosar.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Dominique Strauss Kahn, #prostituata Strauss Kahn, #prostituata DSK viza SUA, #prostituata viza munca SUA , #proces