Marturia uneia dintre prostituatele din procesul lui Dominique Strauss-Kahn

Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 09:07
4697 citiri
Marturia uneia dintre prostituatele din procesul lui Dominique Strauss-Kahn
Foto: Herald Sun

Procesul fostului sef al Fondului Monetar International, Dominique Strauss-Kahn, a continuat, marti, cu marturiile catorva prostituate care au luat parte la orgii in hoteluri de lux din Paris si Washington.

Strauss-Kahn a marturisit cu nonsalanta, in fata tribunalului francez, ca nu stia ca femeile care au participat la orgii erau prostituate si el este pur si simplu un "libertin caruia ii place sa petreaca", scrie Seattle Times. El este acuzat, alaturi de alte 13 persoane, de proxenetism, in legatura cu o retea de prostitutie cu centrul la hotelul parizian Carlton, dar care opera si in hoteluri de lux din Washington, Lille si Bruxelles.

Una dintre prostituate, identificata doar cu numele de Jade, a depus marturie in cadrul procesului si a povestit ca una dintre orgii a fost organizata in stil antic.

"Era ca in antichitate: un barbat intins pe pat cu multe femei in jurul sau... Nu erau si alti barbati, deci nu era vorba ca este libertinaj. A fost ceva respingator pentru mine: oamenii si corpurile inlantuite fara prezervative", a spus aceasta. Femeia a admis ca nu stia cine este Strauss-Kahn la acel moment.

Ea a declarat in tribunal ca l-a recunoscut abia mai tarziu, cand l-a vazut la TV, si a exclamat: "Acela este el, dar cu haine".

Marturiile lui Dominique Strauss-Kahn, la procesul in care este acuzat de proxenetism: Am participat doar la 12 orgii

"In niciun fel nu sunt organizatorul acelor petreceri. Nu am avut timp sa organizez vreo petrecere", a spus Strauss-Kahn, care insista ca nu stia ca femeile care participau erau prostituate.

Dominique Strauss-Kahn, trimis in judecata pentru proxenetism

De asemenea, a precizat ca procurorii au exagerat mult frecventa serilor indecente la care ar fi participat, subliniind ca au fost doar 12 in trei ani, "adica patru pe an".

Dominique Strauss-Kahn nu are "nicio problema cu femeile"

In Franta, prostitutia nu este ilegala, insa proxenetismul da, astfel ca, daca fostul sef al Fondului va fi gasit vinovat, risca 10 ani de inchisoare si o amenda de 1,5 milioane de euro.

A.I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dominique Strauss Kahn orgii, #Dominique Strauss Kahn proxenetism, #Dominique Strauss Kahn proces , #proces