Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dominique Strauss-Kahn, in catuse, la testele medicale

Luni, 16 Mai 2011, ora 08:56
4655 citiri
Dominique Strauss-Kahn, in catuse, la testele medicale
Foto: yahoo.com

Directorul FMI, Dominique Strauss-Kahn, arestat duminica la New York, va fi supus unor teste medicale in legatura cu acuzatiile de agresiune sexuala ce i se aduc.

Potrivit echipei sale de avocati, care a sosit la New York la noua ore dupa ce inaltul oficial international a fost arestat, Strauss-Kahn a acceptat sa fie supus unor teste medicale, intarziind astfel inceperea procesului, relateaza The Telegraph.

Autoritatile au obtinut un ordin judecatoresc pentru a-l examina corporal pe seful FMI in cautarea unor eventuale semne care sa arate confruntarea fizica dintre el si presupusa victima.

Anchetatorii au prelevat, de asemenea, de pe pielea si de sub unghiile presupusei victime, probe care ar putea releva eventuale urme de ADN apartinand directorului FMI, anunta Sky News.

Duminica, seful FMI urma sa fie prezent in fata unei instante, pentru a i se comunica oficial acuzatiile ce i se aduc. In urma acceptarii examinarii medicale, audierea a fost amanata pentru luni.

Seful FMI, arestat: Sotia lui Strauss-Kahn il crede nevinovat

El trebuia sa fie prezentat duminica unei instante, pentru a i se comunica oficial acuzatiile care i se aduc, dar audierea a fost amanata pentru luni, pentru a permite efectuarea analizelor medicale.

Instanta din New York ar putea decide eliberarea sa pe cautiune sau o prelungire a mandatului de arestare.

Strauss-Kahn a parasit, duminica seara, sectia de politie din Harlem, incatusat, indreptandu-se spre o unitate medicala, pentru analize, relateaza The Wall Street Journal

Seful FMI, arestat: Vezi cat primeste daca va fi demis

Strauss-Kahn, acuzat de tentativa de viol si agresiune sexuala asupra unei menajere de la hotelul Sofitel din New York, neaga faptele si pledeaza nevinovat. Un alt avocat al sau, Benjamin Brafman, a anuntat ca seful FMI "intentioneaza sa se apere ferm de aceste acuzatii si neaga orice fapte reprobabile".

Jurnalista Anne Sinclair, sotia lui Dominique Strauss-Kahn, seful FMI, care este suspectat de agresiune sexuala asupra menajerei unui hotel din New York, a sarit duminica in apararea sotului ei declarand ca nu da crezare acestor declaratii si facand un apel la "decenta si retinere".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#seful fmi arestat, #seful FMI retinut, #seful fmi teste medicale, #Dominique Strauss Kahn acuzatii sexuale , #retinut
Comentarii
Poza XERESS
XERESS
rank 3
Poza Westrop
Westrop
rank 5
Jewish Defense League inca nu a anuntat ca este un act de antisemitism?