Dominique Strauss-Kahn, "jumatate barbat, jumatate porc" intr-o noua carte de dezvaluiri

Autor: Ana Ilie
Vineri, 22 Februarie 2013, ora 10:46
4128 citiri
Dominique Strauss-Kahn, "jumatate barbat, jumatate porc" intr-o noua carte de dezvaluiri

Dominique Strauss-Kahn "este jumatate barbat, jumatate porc", potrivit unei foste iubite care a detaliat cele sapte luni de relatie cu fostul sef FMI intr-o carte ce va aparea saptamana viitoare.

Pasaje din "Belle et Bete" (Frumoasa si bestia, sau Frumoasa si proasta), au fost publicate in respectata revista saptamanala Le Nouvel Observateur, joi, alaturi de un interviu exclusiv cu autoarea Marcela Iacub, avocat si comentator, scrie France24.

Strauss-Kahn, cunoscut in Franta drept DSK, odinioara creditat cu candidatura socialista la presedintia Frantei, este descris in carte drept nesimtitor, egoist si obsedat sexual, "un artist al canalelor, un poet al decaderii si mizeriei".

Iacub, de origine argentiniano-franceza, a fost atrasa tocmai de aceste trasaturi intr-o relatie de sapte luni cu DSK in 2012, la un an dupa ce a fost acuzat ca a agresat sexual o menajera intr-un hotel din New York.

"Ai avut o lunga lista de cuceriri sezuale...in majoritate de femei vulgare si neatractive. Este una din trasaturile autentice si minunate ale unui adevarat porc, o forma de generozitate pe care o arati tuturor femeilor pregatite sa te primeasca", scrie aceasta, sub forma unei scrisori direct adresate fostului amant.

In interviul acordat publicatiei de stanga, Marcela explica conceptul de "porc" utilizand exemplul sexului in grup: "Sexul in grup este idealul porcului; oricine poate face ce vrea oricand vrea. Sexul in grup ofera promisiunea ca actul nu este doar intre doua persoane, ci are ceva pentru toata lumea. Si desi DSK mi-a parut intotdeauna tipul conservator, este acest comunism sexual la care aspira, ca porc, ce ma entuziasmeaza pe mine".

Iacub are trei posibile explicatii pentru relatia cu DSK: "In primul rand, am dorit sa ma pun intr-o pozitie in care sa scriu o carte...ca un reportaj. Si ca sa stii cu adevarat pe cineva trebuie sa il iubesti".

"A doua ipoteza este ca m-am vazut ca o sfanta care dorea sa il salveze". In fine, a treia posibilitate este propria trasatura auto-distructiva: "Inainte sa il cunsoc, eram foarte deprimata si inteleg acum ca doream sa mor. M-am gandi ca intr-un barbat atat de egoist, nesimtitor, care a ranit atatea persoane, imi voi gasi instrumentul propriei distrugeri. In acest sens, l-am folosit pe cat m-a folosit si el. Dar a fost o nebunie...nici acum nu stiu de ce am facut-o".

Strauss-Kahn nu a fost amuzat de noua aparitie editoriala si a promis ca avocatii sai vor studia problema. "Sunt de doua ori dezgustat. Dezgustat de o femeie care seduce un barbat cu intentia de a scrie o carte despre asta, de a mima dragostea pentru castigul financiar, de a vinde povestea ei printr-o presa pe care a criticat-o mereu. Insa sunt si mai dezgustat de Noul Observateur, o publicatie evident ingrijorata de scaderea numarului de cititori. Acum intelegem de ce. Ceea ce a fost marea publicatie franceza a constiintei de stanga s-a murdarit singura cu aceasa poveste gretoasa".

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Dominique Strauss Kahn carte dezvaluiri amanta, #Dominique Strauss Kahn amanta dezvaluiri , #scandal