Donald Trump a discutat despre penisul sau la cea mai recenta dezbatere electorala

Vineri, 04 Martie 2016, ora 08:14
5475 citiri
Donald Trump a discutat despre penisul sau la cea mai recenta dezbatere electorala
Foto: Arhiva Facebook/Donald Trump

Dezbaterea electorala republicana de joi a luat o turnura neasteptata, dupa ce favoritul la investitura, Donald Trump, a sugerat ca are un penis mare, dupa ce rivalul sau, senatorul de Florida Marco Rubio, i-a spus ca are maini mici.

"A facut referire la mainile mele, ca, daca sunt mici, atunci si altceva trebuie sa fie mic. Va garantez ca aceasta nu este o problema", a spus Trump, relateaza CBS News, citat de News.ro.

La un miting electoral organizat saptamana aceasta in Florida, Rubio a facut o gluma despre mainile lui Trump.

Pe de alta parte, Trump l-a numit in repetate randuri pe senatorul de Florida "micul Rubio", o referire la inaltimea acestuia.

Mitt Romney iese la atac: Donald Trump e un escroc! Cum raspunde favoritul republicanilor

Internetul a explodat dupa replica lui Trump. Pe Twitter reactiile de indignare au curs atat de la oameni de rand, cat si de la vedete, precum Michael Moore.

Ascensiunea lui Trump a impartit Partidul Republican in doua: pe de o parte sunt elitele din vechea garda, disperate ca fosta vedeta de televiziune ar putea deveni imaginea republicanilor, iar pe de alta sunt sustinatorii lui Trump, care se plang ca partidul nu le reflecta punctele de vedere in ceea ce priveste imigratia ilegala, cresterea economica lenta si ceea ce ei percep drept o scadere a influentei americane in lume.

Aceasta diviziune s-a amplificat joi, atunci cand Mitt Romney, candidatul partidului in 2012, le-a cerut alegatorilor de la primarele republicane sa voteze astfel incat sa ii blocheze calea lui Trump spre nominalizare.

"Iata ce stiu. Donald Trump este un escroc", a declarat Romney, in varsta de 68 de ani, care nu si-a exprimat sustinerea pentru niciunul dintre candidati. "Eu as vota pentru Marco Rubio in Florida, pentru John Kasich in Ohio si pentru Ted Cruz sau pentru oricare dintre ceilalti doi candidati are sanse sa il incinga pe Trump in fiecare stat in parte", a explicat el, cerand, practic un vot anti-Trump.

Astfel, fosta vedeta de telezviziune ar putea fi impiedicata sa obtina majoritatea clara de 1.237 de delegati necesari obtinerii investiturii. Rubio este senator de Florida si Kasich este guvernator de Ohio.

Mai mult, Romney a subliniat ca politica economica propusa de Trump va arunca Statele Unite intr-o "recesiune prelungita" si a ironizat ego-ul favoritului la investitura. "Nu este un geniu in afaceri", a adaugat fostul candidat republican.

Trump, contestat de elitele republicane: "Votez cu Hillary Clinton, decat sa fie el presedintele SUA"

Favoritul la investitura republicana i-a raspuns lui Romney la dezbaterea electorala organizata joi seara la Detroit si gazduita de Fox News.

"Mitt este un candidat esuat. El a esuat. A esuat groaznic. A esuat rau", a spus Trump.

Peste 90 de lideri republicani au semnat o scrisoare deschisa dura prin care si-au exprimat opozitia fata de opiniile lui Trump in ceea ce priveste politica externa.

Alegeri prezidentiale in SUA: Clinton si Trump domina "Super Tuesday" (Video)

Anterior, o fosta guvernatoare republican, Christine Todd, a anuntat ca nu va vota pentru Trump in nicio situatie.

"Nu as absenta (de la vot - n.r.) si nu as vota pentru Donald Trump (...). Daca as crede ca Donald Trump are sanse sa castige, iar Hillary Clinton este contracandidatul (...), as vota pentru ea", a spus ea. "As prefera asta, decat ca cineva ca Donald Trump (la putere - n.r.), pentru ca, in mod clar, nu intelege relatiile internationale, nu isi da seama ca nu ii poate obliga pe toti sa fie de acord cu el, nu poate concedia Congresul, nu poate concedia restul lumii, nu poate concedia Curtea Suprema sau birocratii din Guvernul federal. Lucrurile nu merg asa si cred ca ar fi un dezastru", a adaugat liderul republican.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Donald Trump penis dezbatere SUA, #Donald Trump candidat republican Casa Alba , #candidat prezidentiale SUA
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5
Poza Vintage
Vintage
rank 5
Cum am mai scris si la un articol precedent care trateaza acelasi