Donald Trump: Heidi Klum nu mai e de 10 - Cum raspunde aceasta (Video)

Marti, 18 August 2015, ora 12:37
4801 citiri
Donald Trump: Heidi Klum nu mai e de 10 - Cum raspunde aceasta (Video)
Foto: Twitter/Heidi Klum

Donald Trump, candidat la prezidentialele din SUA, abordeaza tot felul de teme. Recent, acesta s-a referit si la fizicul lui Heidi Klum, fost model al casei Victoria's Secret.

Heidi Klum, atunci si acum - in bikini, la distanta de zeci de ani (Galerie foto)

Intr-un interviu recent acordat New York Times, acesta a declarat ca "din pacate, Heidi Klum nu mai e de 10", dand de inteles ca perioada ei de glorie a trecut, relateaza ContactMusic.

In acelasi interviu, milionarul admite insa ca exista momente cand comentariile sale merg cam prea departe.

In replica, Heidi Klum, in varsta de 42 de ani, care dupa parerea marii majoritati e intr-o forma de zile mari - fotografiile si clipurile de pe conturile sale de socializare demonstrand asta - a postat pe Twitter o inregistrare prin care ii raspunde lui Trump.

Vedeta poarta un tricou pe care e inscriptionat numarul 10. La un moment dat, insa, un barbat ce poarta o masca cu chipul lui Donald Trump ii smulge numarul 10 de pe piept, ramanand pe dedesubt un alt numar, 9,99.

Langa inregistrare, vedeta a postat si un comentariu, "Trump a vorbit. Din pacate, 9,99. Nu mai sunt de 10".

Mesajul fostului model a fost intampinat cu entuziasm de fani. Unul dinre acestia i-a si raspuns: "Heidi Klum, esti mai degraba de 12!". Acesta face referire si la frizura "patetica" a lui Trump, care nu i-ar da dreptul sa-si dea cu parerea legat de frumusete.

#Donald Trump Heidi Klum, #Donald Trump presedinte, #Heidi Klum poze , #candidat prezidentiale SUA