Trump ii reproseaza lui Clinton ca s-a apucat de renumarat voturi: Trist. Nu stie sa piarda

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 22:40
9544 citiri
Trump ii reproseaza lui Clinton ca s-a apucat de renumarat voturi: Trist. Nu stie sa piarda

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, si consilierii sai au criticat cu fermitate duminica echipa lui Hillary Clinton pentru intentia de a participa la renumararea voturilor in statul Wisconsin, fief democrat care a basculat in tabara republicanilor la 8 noiembrie, relateaza AFP.

Intr-o noua serie de mesaje pe Twitter, Donald Trump i-a reamintit lui Hillary Clinton declaratiile facute de candidata inainte de infrangere, cand l-a indemnat sa respecte rezultatul daca ea va castiga.

"Atata timp si bani vor fi cheltuiti - pentru acelasi rezultat!" in pofida unei noi numarari a voturilor, lansata in Wisconsin la cererea fostei candidate a Verzilor la Casa Alba, Jill Stein, a subliniat omul de afaceri, incheind seria de sapte mesaje pe Twitter cu cuvantul: "Trist".

"Poporul si-a exprimat optiunea si alegerile s-au incheiat", a afirmat el sambata, considerand "ridicola" initiativa lui Jill Stein care a depus oficial vineri o cerere pentru renumararea voturilor la prezidentiale in Wisconsin, dupa ce a strans mai multe milioane de dolari pentru a-si finanta solicitarea.

Jill Stein intentioneaza, de asemenea, sa ceara renumararea voturilor in Pennsylvania si Michigan, alte doua state extrem de disputate si castigate de Donald Trump.

Echipa Clinton a anuntat sambata ca va participa la renumararea voturilor in Wisconsin, subliniind in acelasi timp ca nu a constatat nereguli.

Informand ca presedintele ales si cel in exercitiu, democratul Barack Obama, au discutat sambata aproape 45 de minute la telefon, o consiliera a lui Donald Trump, Kellyanne Conway, a denuntat, la randul ei, initiativa taberei Clinton.

Cei doi presedinti "se inteleg bine. Sunt in dezacord asupra a numeroase subiecte, iar asta nu se va schimba. Dar se respecta si respecta procesul si tranzitia lina a puterii. Din acest motiv, renumararea ceruta provoaca deruta si dezamagire", a declarat ea, indemnandu-i pe democrati sa accepte ca au pierdut.

Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte cu delegaţia FMI
Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte cu delegaţia FMI
Premierul Marcel Ciolacu se întâlneşte miercuri, 4 octombrie, cu reprezentanţii delegaţiei Fondului Monetar Internaţional. O echipă a FMI, condusă de Jan Kees Martijn, şeful misiunii...
Cătălin Predoiu, atac la USR în plenul Parlamentului: „Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari, la prima bătălie”
Cătălin Predoiu, atac la USR în plenul Parlamentului: „Aţi plecat de la guvernare cu pantalonii murdari, la prima bătălie”
Ministrul de Interne Cătălin Predoiu a lansat marţi, 3 octombrie, în plenul Camerei Deputaţilor, un atac la adresa USR despre care spune că s-a retras de la guvernare „cu pantalonii...
#Trump voturi Wisconsin, #Clinton renumarat voturi , #Hillary Clinton