Trump acuza doi senatori ca incearca sa declanseze al Treilea Razboi Mondial

Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 13:54
9888 citiri
Trump acuza doi senatori ca incearca sa declanseze al Treilea Razboi Mondial
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele SUA Donald Trump a atacat duminica, pe Twitter, doi senatori americani, pe republicanii John McCain si Lindsey Graham, pe care i-a acuzat, printre altele, ca incearca sa declanseze al Treilea Razboi Mondial.

"Declaratia comuna a fostilor candidati la presedintie John McCain & Lindsey Graham este gresita - din pacate, au o atitudine lipsita de vlaga in ceea ce priveste imigratia. Cei doi senatori ar trebui sa-si canalizeze energiile asupra ISIS (Statul Islamic - n.red.), imigratiei ilegale si securitatii frontierelor in loc sa incerce mereu sa porneasca al Treilea Razboi Mondial", a comentat Trump pe contul sau de Twitter.

Trump isi exprima astfel dezacordul fata de cei doi senatori republicani, care au apreciat ca noul ordin executiv al presedintelui american in privinta imigratiei contribuie mai degraba la escaladarea amenintarii teroriste, in loc sa sporeasca securitatea Statelor Unite.

Noul lider de la Casa Alba a suspendat vineri, printr-un ordin executiv, pentru o perioada de patru luni admiterea de refugiati in Statele Unite si a interzis temporar, timp de trei luni, sosirea cetatenilor din sapte tari majoritar musulmane: Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria si Yemen.

Citeste mai multe pe aceasta tema:

#Trump senatori Razboi Mondial, #Trump Treilea Razboi Mondial , #imigranti