Trump va mobiliza armata SUA la frontiera cu Mexicul pentru blocarea imigrantilor

Marti, 03 Aprilie 2018, ora 21:02
7976 citiri
Trump va mobiliza armata SUA la frontiera cu Mexicul pentru blocarea imigrantilor
Foto: Arhiva Hepta.ro

Presedintele Donald Trump a anuntat, marti seara, ca intentioneaza sa trimita militari americani la frontiera dintre Statele Unite si Mexic, inainte de construirea zidului, pentru a impiedica trecerea imigrantilor.

In ultimele zile, Donald Trump a cerut Mexicului sa intensifice eforturile pentru oprirea imigrantilor clandestini care se indreapta spre Statele Unite. Liderul de la Casa Alba este ingrijorat din cauza unui grup de mii de imigranti din America Centrala care se indreapta spre Statele Unite.

"Vom face lucrurile in mod militar. Pana cand vom construi zidul, frontiera va fi pazita de armata. Este vorba de un pas major", a declarat Donald Trump, citat de publicatia The Hill, dupa o intrevedere pe care a avut-o la Casa Alba cu secretarul american al Apararii, James Mattis.

"In prezent, cand imigrantii ajung la frontiera noastra, avem legi atat de slabe si penibile... incat este ca si cum nu am avea frontiera", a spus Trump.

In acest moment, Politia de Frontiera asigura protectia la granita dintre Statele Unite si Mexic.

Donald Trump a promis in campania electorala ca va construi un zid la frontiera dintre Statele Unite si Mexic, precizand ca lucrarile vor fi suportate de autoritatile mexicane. Administratia din Mexic a anuntat ca nu va plati nimic pentru zidul de la frontiera.

Liderul de la Casa Alba a evocat chiar posibilitatea retragerii Statelor Unite din Tratatul Nord-American de Liber Schimb daca Mexicul nu va lua masuri pentru combaterea imigratiei.

Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
Clotilde Armand nu renunță: a cerut anularea alegerilor locale din Sectorul 1. „Fraudă electorală”
Clotilde Armand, primarul în funcție al Sectorului 1, a anunțat marți, 16 iulie, că a cerut Biroului Electoral Central să anuleze alegerile locale din Sectorul 1 din data de 9 iunie, în urma...
Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
Un miliardar celebru va dona lunar 45 de milioane de dolari pentru campania lui Donald Trump
Elon Musk intenționează să acorde 45 de milioane de dolari pe lună unui Super Pac axat pe alegerea lui Donald Trump, începând din iulie, arată Wall Street Journal. Miliardarul din...
#Donald Trump imigranti Mexic, #gard SUA Mexic , #imigranti
  1. Atac armat în apropierea unei moschei din Orientul Mijlociu. Patru persoane au murit VIDEO
  2. Povestea creatoarei de costume populare care a fost declarată Tezaur Uman Viu. "Cred că până la urmă se va pierde acest meșteșug. Se duce..."
  3. "Ivan, nu!" Un bărbat din Maramureș și-a bătut soția în direct pe TikTok. Ce s-a întâmplat imediat după aceea VIDEO
  4. Premieră medicală la Timișoara. Medicii au salvat un pacient cu o afecțiune care făcea ca mâncarea să-i ajungă în plămâni
  5. Copaci căzuți, subsoluri inundate și acoperișuri desprinse în urma unei furtuni. A fost nevoie de intervenția pompierilor FOTO
  6. O clădire faimoasă din Bucureștiul interbelic va fi renovată. Construcția este încadrată în clasa de risc seismic 1
  7. Călătorie de coșmar pentru 100 de elevi care se întorceau de la mare. Trenul a întârziat șase ore, fără aer condiționat și apă, cu uși legate cu sârmă
  8. Prima sesiune a Parlamentului European, după alegerile din 9 iunie. Se votează pentru cele mai importante funcții
  9. Ministrul Mediului consideră că legea care permite împușcarea urșilor nu este suficientă. "S-ar putea să nu rezolvăm problemele pe care astăzi le avem"
  10. Ce recomandă salvamontiștii să facem dacă ne întâlnim cu un urs pe traseu. „Nu faceţi contact vizual direct”