Cum a decis Trump sa bombardeze Siria? Ivanka l-ar fi influentat

Marti, 11 Aprilie 2017, ora 16:08
4289 citiri
Cum a decis Trump sa bombardeze Siria? Ivanka l-ar fi influentat
Foto: Facebook/Eric Trump

Eric Trump a declarat ca sora lui s-a folosit cel mai probabil de influenta pe care o are asupra presedintelui Statelor Unite, pentru a-l incuraja sa lanseze actiunea militara asupra bazei fortelor guvernamentale siriene de la al-Shaayrat.

"Ivanka este mama a trei copii si se bucura de influenta. Sunt sigur ca ea a spus: 'Asculta-ma, asta este un lucru oribil'. Tatal meu va actiona in asemenea momente. Si apropo, el s-a aratat in ultimii doi ani impotriva oricarei actiuni in Siria. Apoi un lider si-a gazat propriii oameni, femei si copii", a precizat Eric Trump, citat de The Telegraph.

Desi nu face parte din administratia prezidentiala, acesta a sustinut ca presedintele a fost puternic afectat de imaginile copiilor raniti de armele chimice din provincia Idlib.

"Eu stau departe de politica si stau departe de administratie, dar poti sa vezi cat de afectat era de imaginile copiilor. Nu exista nicio persoana decenta in lumea asta care sa nu fie afectata profund de ce s-a intamplat, dupa ce a vazut imagini cu acei copii udati cu furtunul pentru ca pielea sa nu arda pe ei. Oribil! Acei oameni sunt bestii si ma bucur ca a raspuns in acest mod", a completat Eric Trump, care a preluat conducerea imperiului financiar al familiei dupa investirea lui Donald Trump la Casa Alba.

Citeste si SUA au bombardat Siria: Americanii au fost "la cativa centimetri" de un conflict cu rusii, spune Medvedev

Ivanka Trump lucreaza ca angajata neplatita a Casei Albe, indeplinind un rol de sfatuire a presedintelui Donald Trump. Initial, aceasta a spus ca nu va beneficia de un titlu oficial atat timp cat va munci in aripa vestica, dar a decis sa accepte titlul de asistent al presedintelui tocmai pentru a indeparta ingrijorarile cu privire la normele etice pe care un angajat federal este obligat sa le respecte.

Intrebari cu privire la un posibil conflict de interese au aparut imediat dupa ce fiica presedintelui a anuntat ca va deveni consilier informal al lui Donald Trump si va beneficia de un birou in aripa vestica a Casei Albe.

Ivanka Trump (35 de ani) are multa influenta asupra tatalui sau, iar sotul ei este un consilier de rang inalt al presedintelui Trump.

Insa Eric Trump sustine ca sora sa are o influenta pozitiva asupra presedintelui american, prentru ca niciodata nu se teme sa spuna "nu".

Statele Unite au lansat, in noaptea de joi spre vineri, 59 de rachete de croaziera asupra bazei aeriene al-Shayrat, ca raspuns fata de atacul chimic din provincia Idlib.

Vezi si Dupa atacul din Siria, SUA calca pe un teren minat in relatia cu Rusia

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#Trump Ivanka atac Siria, #Ivanka Trump Donald atac Siria, #SUA atac Siria , #Ivanka Trump
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Orice om normal ar fi procedat la fel in locul lui Trump.
S
Stan
rank 1
Cred ca Eric trebuia sa se abtina de la comentariul asta: