Casa Alba a dat publicitatii primul portret oficial al Primei Doamne - ce reactii a starnit (Foto)

Marti, 04 Aprilie 2017, ora 10:09
7154 citiri
Casa Alba a dat publicitatii primul portret oficial al Primei Doamne - ce reactii a starnit (Foto)
Foto: Facebook/Melania Trump

Casa Alba a dat publicitatii primul portret oficial al Primei Doamne Melania Trump, care a provocat reactii amestecate in randul internautilor.

Fotografia, realizata la Casa Alba, il infatiseaza pe fostul manechin in mantou si esarfa negre, cu bratele incrucisate, in fata unei ferestre, relateaza marti DPA si AFP.

"Sunt onorata sa indeplinesc rolul de Prima Doamna si astept cu nerabdare sa ma pun in slujba poporului american", a declarat Melania Trump intr-un comunicat al Casei Albe.

Citeste si Melania Trump si-a modificat CV-ul. O Prima Doamna a SUA fara studii universitare?

Imaginea a fost postata si pe contul oficial de Twitter al Casei Albe, "FLOTUS", fiind redistribuita de aproape 6.000 de ori cinci ore mai tarziu si salutata cu 29.000 de like-uri, dar si cu peste 3.500 de comentarii, care au suscitat o veritabila dezbatere.

"Cea mai buna Prima Doamna din toate timpurile", "foarte frumoasa", "splendida ca intotdeauna", au scris numerosi admiratori si admiratoare.

Amuzandu-se pe seama unei presupuse asemanari cu sinistrul personaj din "Star Wars", Darth Vader, unele fotomontaje au suprapus peste chipul Primei Doamne fascicule cu lasere. Alti internauti au scris, in gluma, ca imaginea a fost sponsorizata de celebrul program de editare a imaginii Photoshop.

Au existat si internauti care au comparat-o pe Melania Trump cu Jackie Kennedy sau Michelle Obama.

"Michelle imi lipseste. Aceste portret are un aer atat de putin realist pentru femeia obisnuita. Deprimant si dezgustator", scrie o internauta.

Vezi si Prima Doamna a Americii a pozat nud si a fost membra a Partidului Comunist Sloven

Sotia lui Barack Obama nu a fost insa nici ea scutita de critici pentru primul sau portret oficial din 2009 pentru ca a decis sa pozeze intr-o rochie fara maneci in luna martie, afisand un zambet larg. "Prea relaxata", au apreciat atunci unii internauti si comentatori.

Melania isi va concentra activitatea la Casa Alba pe combaterea intimidarii in mediul online, dar este interesata si de problemele copiilor si ale femeilor, potrivit unui profil dat publicitatii pe site-ul Casei Albe.

In luna martie, ea a participat la mai multe evenimente care celebrau femeile, inclusiv reuniunea unei comisii pentru sustinerea drepturilor femeii, fiind si persoana care a inmanat premiile internationale ale Departamentului de Stat pentru femei.

Fostul manechin de origine slovena in varsta de 46 de ani traieste inca la New York cu fiul cuplului, Barron, in ciuda faptului ca magnatul imobiliarelor s-a mutat la Casa Alba la 20 ianuarie. Ea se deplaseaza insa frecvent la Washington pentru aparitii oficiale si se intalneste cu presedintele american in resedinta lor privata din Florida, la Mar-a-Lago, unde acestuia ii place sa-si petreaca weekend-urile.

Citeste si Cum beneficiaza o tara din Europa ca Melania Trump a ajuns Prima Doamna a Americii

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Melania Trump portret oficial, #Melania Trump Prima Doamna, #Melania Trump Casa Alba , #Melania Trump