Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dragnea se delimiteaza de Laufer, care e "profund mahnit" de reactiile starnite

Miercuri, 21 Noiembrie 2018, ora 20:11
7644 citiri
Dragnea se delimiteaza de Laufer, care e "profund mahnit" de reactiile starnite
Foto: captura video Digi24

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, dupa sedinta CEx, ca declaratiile lui Ilan Laufer au fost "mult prea avantate", dar nu reprezinta pozitia PSD si ca nimeni nu va mai face declaratii din sala de conferinte a partidului fara o aprobare.

"Sunt declaratii de care am spus mai devreme ca ma delimitez. Cred ca mult prea avantate. Nu stiu daca am gasit formularea corecta, dar nu sunt declaratii care angajeaza PSD. Noi am avut o discutie in BPN in care s-a discutat despre posibilitatea ca dl Ilan sa faca un comunicat de presa, ceea ce nu trebuia sa primeasca aprobare de la cineva anume. Nu am stiut... Eu am si spus ca nu avem de gand sa facem declaratii, aseara, pentru ca nu erau decizii finale, azi s-au luat deciziile finale", a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea a spus ca a cerut "sa nu mai mearga cineva in sala de conferinte de presa fara ca inainte sa fie o decizie in sensul asta".

Intrebat cum a fost posibil totusi ca Laufer sa faca acea declaratie din sala de conferinte a PSD, Dragnea a replicat: "Ilan Laufer nu este un infractor. Ilan laufer este un om foarte bine pregatit. A avut niste declaratii pe care si le-a asumat, dar care nu reprezinta punctul de vedere al PSD, cred ca am fost foarte clar".

"Ma delimitez total de declaratiile lui Ilan Laufer", a declarase Liviu Dragnea si inainte de a intra la sedinta CEx al PSD.

La randul sau, Ilan Laufer a postat pe Facebook un comentariu in care a sustinut ca se declara "profund mahnit de valul de reactii" care au venit la adresa lui.

Laufer nu a facut pana acum sesizare la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), asa cum anuntase ieri.

Ilan Laufer a citit, marti seara, o lunga declaratie de presa la sediul PSD, in care a sustinut ca presedintele Klaus Iohannis a respins numirea sa in functia de ministru al Dezvoltarii din antisemitism, el acuzandu-l pe seful statului ca acesta este un gest dintr-un lung sir de actiuni antisemite.

Presedintele Klaus Iohannis condamna ferm folosirea unor teme deosebit de sensibile in scop politic si considera ca referintele la antisemitism si nazism in disputa politica sunt iresponsabile si denota grave carente de educatie, cultura, diplomatie si istorie, referindu-se la acuzatiile lui Ilan Laufer, a carui nominalizare in Guvern a respins-o.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Dragnea Laufer Iohannis antisemit , #ministrul Dezvoltarii