Cat au castigat cei care au pariat pe Donald Trump

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 21:27
6742 citiri
Cat au castigat cei care au pariat pe Donald Trump
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Oameni din intreaga lume au pariat ca Donald Trump va fi urmatorul presedinte american si nu s-au inselat.

John Mappin, in varsta de 51 de ani, detinatorului unui hotel din Marea Britanie a riscat 5.000 de lire sterline si a pariat pe Trump. Ei bine, decizia a fost una buna, iar britanicul a castigat, arata The Mirror.

Mappin, care detine hotelul Camelot Castle Hotel din Tintagel, a plasat 5.000 de lire sterline in 30 de pariuri, iar castigul final s-a ridicat la 110.000 de lire sterline.

Dar acest lucru nici nu se compara cu situatia unui alt britanic care a riscat 200.000 de lire sterline pe un pariu ce l-a avut drept subiect pe Trump, iar profitul sau este de 500.000 de lire sterline, arata The Press and Journal.

Citeste cum s-a desfasurat procesul de vot din America

In Marea Britanie a fost doborat un record la casele de pariuri. Pariurile despre sansele lui Trump de a deveni urmatorul presedinte al Americii au depasit orice astfel de joc politic, arata The Wall Street Journal.

Astfel, numarul pariurilor pe alegerile din SUA l-a depasit pe cel al pariurilor referitoare la referendumul din Scotia din 2014 si pe cele referitoare la Brexit. Trebuie precizat ca pariurile politice sunt interzise in America si tocmai de aceea, multi americani au pariat in Marea Britanie.

Pe cat de fericiti sunt cei care au pariat pe republican, pe atat de tristi sunt cei care au fost convinsi ca democrata Hillary Clinton va merge la Casa Alba. De exemplu, un barbat a pierdut 100.000 de dolari. Daca ar fi iesit castigatoare Clinton, acesta ar fi facut un profit de 25.000 de dolari, informeaza The Herald.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
#Trump case pariuri castiguri, #pariuri Trump presedinte, #Trump presedinte America , #presedinte SUA
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5
Adecăăă, d-ai-au trucat alejirili?