Cum a fost primit socul Trump pe retele: Macar Hitler nu avea arme nucleare (Galerie foto)

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 14:21
13546 citiri
Cum a fost primit socul Trump pe retele: Macar Hitler nu avea arme nucleare (Galerie foto)
Foto: YouTube

Donald Trump a fost ales presedinte al SUA, un soc pentru toata lumea avand in vedere ca Hillary Clinton era favorita in majoritatea sondajelor.

Ziare.com a trecut in revista modul cum a fost primita aceasta veste surprinzatoare pe retelele de socializare.

Cei mai multi internauti si-au exprimat trairile prin emoticoane. Asa se face ca o fata disperata a fost cel mai des folosit emoticon.

#GodHelpAmerica pare sa fie hastagul zilei pe retelele de socializare. Dar iata si alte reactii la cald ale americanilor:

"Macar Hitler nu avea arme nucleare" - atat are de spus un internaut dupa anuntarea castigatorului alegerilor.

Hitler didn't have nuclear weapons #trump #hitler #trumpler

A photo posted by Matti Koivisto (@mljkoivisto) on

"Biata America, bietii de noi" - e o alta replica preluata de multi pe retelele de socializare dupa ce numaratoarea l-a desemnat victorios pe Trump.

Poor America 💔 Poor us............ #brexit #america #trump #clinton #politics

A photo posted by karliebarlie (@karliebarlie) on

Sustinatorii lui Hillary Clinton cu greu pot accepta vestea infrangerii sale. Ce nu pot accepta insa e faptul ca fostul candidat democrat in cursa pentru Casa Alba nu a sustinut un discurs, indiferent de rezultat.

"Drepturile femeilor, ale homosexualilor, ale minoritatilor ne sunt luate pentru generatii. (...) Buna treaba, SUA!", exclama altcineva pe o retea sociala.

"Trump nu a castigat. Rasismul a castigat. Seximul a castigat. Ura a castigat. Lipsa de educatie a castigat", e mesajul altcuiva.

"Poate ca am devenit o natiune de oameni care cred ca emisiunile de tipul reality TV sunt realitate" pune punctul pe "i" altcineva. Si intr-adevar, e binecunoscut apetitul americanilor pentru acest gen de emisiuni.

"Donald Trump mi-a dat mie, care am 94 de ani, o dorinta adanca de a mai trai sa apuc 98 de ani, astfel incat sa votez cu oricine va candida impotriva sa", scrie altcineva.

O internauta de culoare afirma ca, odata cu alegerea lui Trump presedinte, va exista si mai multa ura fatisa la adresa celor de culoare.

Pe retelele de socializare a devenit viral o fotografie cu Michelle Obama in copilarie. "Putem vota pentru ea?", se intreaba mai in gluma, mai in serios multi internauti. Devine popular si hastagul #Michelle2020.

Can we vote for her? 🙌🏾#GoVote #GodHelpAmerica #FireBunTrump #StayWoke

A photo posted by Miss Lily's (@misslilys) on

"Cetatenii Statelor Unite au ales un om din industria divertismentului pentru a conduce tara. Sa vedem daca sfarsitul va arata ca intr-unul dintre marile filme americane sau mai degraba precum Titanicul", scrie o alta internauta online.

"Dupa Brexit, nimeni nu a crezut ca britanicii pot fi depasiti in prostie. Dar stiti cu totii America. Niciodata nu se da in laturi de la o provocare" - iata cum gandesc multi americani acum.

Intamplator sau nu, anuntarea castigatorului in cursa pentru SUA e momentul in care actrita Mia Farrow isi aminteste ca are un pasaport irlandez.

"Ma tem pentru fiecare copil care reprezinta o etnie minoritara, care trebuie sa mearga maine la o scoala unde sunt predominant copii albi", scrie altcineva pe o retea de socializare.

"Lumea noastra cruda si periculoasa tocmai a devenit si mai rea. Trimit imbratisari celor dragi noaptea asta. Pregatiti-va sa luptati din greu pentru sufletul acestei tari" - e indemnul unui oarecare Omar Baddar.

Exista si internauti care-si exprima trairile doar prin hastaguri: #thisisajoke (e o gluma), #curcus2016 (circ 2016), #godhelpamerica (Dumnezeu sa ajute America).

"Cati sunt cu adevarat socati ca o vedeta de reality TV a devenit presedinte al SUA? Cat de nimerit, nu-i asa?", observa un alt internaut.

Pana si catelul Duke e deprimat de ce se intampla in prezent in SUA.

Duke is summing up how we all feel today...#godhelpamerica #depressed #duke #stoptheworldiwanttogetoff

A photo posted by Amy Teri Nicholas (@amytnicholas) on

Exista si unii care incearca sa-si pastreze optimismul: "Posibil sa ne inselam si Trump sa fie cel mai bun lucru care s-a intamplat Americii".

Nici pe vedete nu le-a lasat indiferente rezultatul alegerilor. Modelul Bella Hadid reactioneza scurt, dar prompt dupa anuntarea castigatorului: "E dezgustator".

"Lumea nu va mai fi niciodata la fel. Ma simt trista pentru cei tineri", a scris Cher. Catre finalul mesajului, aceasta l-a asemanat pe Trump cu o toaleta, afirmand ca niciodata nu va fi mai mult decat atat.

Multe celebritati afirma ca se gandesc serios sa ia drumul Canadei. Printre acestea se afla actorul Rob Lowe, care se vede ca si aranjat in "entertainmentul canadian".

Creatorul "Family Guy", Seth MacFarlane, a scris pe Twitter ca nu-si poate imagina cum "creatura incoerenta" pe care a vazut-o la dezbateri s-ar putea adresa de la Biroul Oval.

Actrita Octavia Spencer e de parere ca "poate era nevoie de un presedinte Trump pentru a vedea ce bine ne era si cum luam totul de-a gata! Imi va lipsi Obama", mai scrie vedeta.

Si romanii care locuiesc in SUA reactioneaza la vestea ca Donald Trump a invins-o pe Hillary Clinton. "M-am trezit cu sentimente amestecate", marturiseste o romanca. Aceasta se arata ingrijorata pentru "femei, prietenii gay cu mariaje frumoase, minoritatile, imigrantii care muncesc din greu si familiile lor".

Aceasta spera ca Trump "sa se concentreze pe chestiunile fiscale intai si pe intarirea armatei, inainte de a se atinge de chestiunile sensibile, cum ar fi drepturile mele reproducatoare sau casatoriile prietenilor mei".

"Celor care se roaga, le spun sa se roage pentru intelepciune si o America unita", mai spune pe Facebook femeia plecata din Romania in urma cu mai multi ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#mesaje retele sociale Trump presedinte, #Trump presedinte reactii, #alegeri SUA retele sociale , #presedinte SUA