Donald Trump il ataca pe seful CIA: Este el in spatele stirilor false?

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 13:47
7042 citiri
Donald Trump il ataca pe seful CIA: Este el in spatele stirilor false?
Foto: Arhiva Hepta.ro

Presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a atacat pe directorul CIA, John Brennan, despre care insinueaza ca ar fi cel care sta in spatele informatilor nefavorabile aparute despre el in presa.

Evening Standard scrie ca Trump il arata cu degetul pe Brennan, intr-un mesaj postat pe Twitter in noaptea de duminica spre luni: "A fost acesta cel care a lasat sa se scurga stirile false?".

Trump citeaza intr-unul dintre mesaje televiziunea Fox News: "Seful CIA, John Brennan, aflat pe picior de plecare, il ataca pe presedintele-ales Trump pe tema amenintarii Rusia".

"N-ar fi putut face mai mult rau - doar priviti la Siria (linia rosie), Crimeea, Ucraina si acumularea de catre Rusia de arme nucleare. Nu e bine! A fost acesta cel care a lasat sa se scurga stirile false?", scrie Trump.

Republicanul il acuza astfel pe Brennan de scurgeri de informatii "deocheate", precum legaturile sale cu Rusia ori inregistrarile compromitatoare pe care rusii le-ar avea cu Trump.

Duminica, seful CIA si-a exprimat temerea, intr-un interviu televizat, ca afirmatiile dispretuitoare ale lui Trump despre agentiile de informatii americane ar putea submina securitatea nationala si a spus ca viitorul presedinte american a subestimat amenintarea reprezentata de Rusia.

In plus, Brennan a precizat ca i se pare "scandalos" sa puna semnul egal intre serviciile americane si Germania nazista si a precizat ca se simte jignit de Donald Trump, recomandandu-i sa aiba grija ce vorbeste.

Dupa alegerile prezidentiale, CIA a ajuns la concluzia ca Rusia a intervenit in alegeri pentru a-l ajuta pe Trump, lucru contestat evident de republican.

#Donald Trump atac sef CIA, #Trump sef CIA stiri false, #sef CIA Trump, #Trump stiri false Rusia , #presedinte SUA