Familia Trump: Cine sunt cei mai apropiati oameni de langa viitorul presedinte

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 13:48
9139 citiri
Familia Trump: Cine sunt cei mai apropiati oameni de langa viitorul presedinte
Foto: captura video Facebook/Donald Trump

Dupa ce a castigat alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a sustinut discursul victoriei, pe scena unui hotel din New York, flancat de numeroasa lui familie.

Dar cine sunt membrii familiei presedintelui-ales al Statelor Unite?

Melania Trump s-a nascut in Slovenia si a fost fotomodel. S-a maritat cu Donald Trump in 2005 si a fost alaturi de acesta dupa ce in presa au aparut, in timpul campaniei, inregistrari in care miliardarul le jignea pe femei, scrie BBC.

In iulie 2016, Melania a ajuns in atentia presei dupa un discurs tinut la Conventia Republicana, fiind acuzata ca a plagiat pasaje intregi dintr-un discurs al lui Michelle Obama din 2008.

Washington Post: Melania Trump si cultura trisatului in scoala est-europeana

Intr-un interviu acordat postului CNN in octombrie, Melania a fost intrebata ce ar schimba la sotul ei. "Postarile pe Twitter", a raspuns ea.

Barron Trump este singurul copil pe care miliardarul il are cu actuala sa sotie. Desi a avut cateva scurte aparitii in timpul campaniei electorale, baiatul de 10 ani a fost tinut, in general, departe de lumina reflectoarelor. Despre Barron se stie ca joaca golf cu tatal sau si vorbeste fluent slovena, limba materna a mamei sale.

Ivanka Trump este cea mai cunoscuta dintre copiii lui Donald Trump, singura fiica din casatoria cu Ivana, prima lui sotie. Fost fotomodel, Ivanka este acum vicepresedinte la Trump Organization si a fost jurat la emisiunea The Apprentice a tatalui sau. S-a convertit la iudaism dupa ce s-a casatorit cu Jared, in 2009.

Jared Kushner este sotul Ivankei. Fiul unui proeminent dezvoltator imobiliar din New York a fost proprietarul saptamanalului Observer timp de zece ani. Presa a scris ca Kushner, care este evreu, si-a infuriat propria familie pentru ca i-a luat apararea lui Donald Trump dupa ce republicanul a folosit Steaua lui David intr-o postare pe Twitter in care o ataca pe Hillary Clinton.

"Socrul meu nu este antisemit. Diferenta dintre mine si jurnalistii carora li s-a parut atat de convenabil sa il critice pe socrul meu este simpla. Eu il cunosc, iar ei nu", a scris Kushner in propriul ziar.

Tiffany Trump este fiica lui Donald Trump cu a doua sa sotie, fosta actrita Marla Maples. Tiffany este extrem de activa pe Twitter si pe Instagram, iar in postarile sale se poate vedea ca duce o viata de lux. Tiffany a fost destul de discreta in timpul campaniei electorale.

Donald Trump Jr. este cel mai mare fiu al lui Donald Trumo din prima casatorie cu Ivana. In prezent vicepresedinte la Trump Organization, el s-a casatorit cu Vanessa Haydon dupa ce tatal lui le-a facut cunostinta la o prezentare de moda.

Donald Trump Jr. este pasionat de vanatoare, iar acest lucru nu a scapat netaxat. El a fost aspru criticat dupa ce s-a pozat alaturi de animale ucise, printre care un leopard, un crocodil si coada taiata a unui elefant.

Vanessa Trump (Haydon) s-a casatorit cu Donald Trump Jr. in noiembrie 2005 si au impreuna cinci copii. Vanessa a facut modelling inca din copilarie si, la un moment dat, a iesit la intalniri cu Leonardo DiCaprio. Vanessa are permis de portarma, tine acasa un pistol si merge la trageri in mod regulat.

Eric Trump este al treilea copil al lui Donald Trump din casatoria cu Ivana. Si el este vicepresedinte la Trump Organization, dar si presedinte la Vinaria Trump din Virginia. De asemenea, Eric are grija de cluburile de golf ale tatalui sau.

In 2006, el a infiintat Eric Trump Foundation, care a promis ca va dona 28 de milioane de dolari unui spital ce ajuta copiii cu boli grave. La fel ca fratele sau, Eric a fost dur criticat dupa o excursie la vanatoare in Zimbabwe. Este acuzat si ca a incalcat legea in ziua alegerilor, cand a postat pe Twitter o fotografie cu buletinul sau de vot, spunand ca a fost "o onoare incredibila sa votez cu tatal meu".

Lara Yunaska, fosta realizatoare TV, s-a maritat cu Eric in 2014. Si-a rupt incheieturile in timp ce calarea, cu doar doua saptamani inainte de nunta, care a fost oficiata de Jared Kushner. Lara si Eric nu au copii, dar au un caine. Lara militeaza pentru bunastarea animalelor, asa ca presa s-a intrebat cum face fata hobby-ului sotului sau.

Citeste mai multe despre presedintele-ales Donald Trump:

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#familie Trump, #membrii familie Trump, #prima familie SUA , #presedinte SUA