Johnny Depp isi cere scuze dupa ce a facut glume despre asasinarea lui Donald Trump

Sambata, 24 Iunie 2017, ora 12:38
3842 citiri
Johnny Depp isi cere scuze dupa ce a facut glume despre asasinarea lui Donald Trump
Foto: Hepta.ro

Actorul Johnny Depp a prezentat scuze publice, vineri seara, dupa ce a evocat, in gluma, asasinarea lui Donald Trump, la Glastonbury, un renumit festival muzical din Marea Britanie, unde starul hollywoodian a spus ca "a sosit poate timpul" ca un actor sa il asasineze pe presedintele american.

Starul francizei "Piratii din Caraibe" a transmis un comunicat de presa revistei People in care afirma ca frazele pe care le-a rostit la festivalul Glastonbury "nu au iesit asa cum (el) isi dorise", informeaza AFP.

"Am incercat doar sa fiu amuzant, nu sa fac rau cuiva", a adaugat celebrul actor american.

Johnny Depp, in varsta de 54 de ani, unul dintre cele mai sonore nume de la Hollywood, a rostit acele fraze in noaptea de joi spre vineri, in timpul unei intruniri cu publicul ce a fost organizata in cadrul festivalului Glastonbury, unde starul american a prezentat unul dintre filmele sale, "The Libertine", ce a fost lansat pe marile ecrane in 2004.

"Cred ca are nevoie de ajutor si exista multe locuri minunate si foarte intunecate unde ar putea sa se duca", a raspuns actorul atunci cand i-a fost adresata o intrebare despre Donald Trump, in fata unui public de peste 1.500 de spectatori.

"Cand a fost ultima oara cand un actor a asasinat un presedinte_ (...) A trecut ceva vreme de atunci, poate ca a sosit timpul pentru asta", a adaugat Johnny Depp.

In 1865, presedintele Abraham Lincoln a fost impuscat mortal intr-un teatru din Washington de actorul John Wilkes Booth.

"Presedintele Trump condamna violenta sub toate formele sale si este trist ca persoane precum Johnny Depp nu ii urmeaza exemplul", a reactionat Casa Alba intr-un comunicat.

"Sper ca unii dintre colegii lui Johnny Depp se vor ridica impotriva acestui tip de retorica cu aceeasi fermitate pe care ar fi avut-o daca aceste comentarii ar fi fost adresate unui politician democrat", a adaugat Sarah Huckabee Sanders, purtatoare de cuvant a presedintelui american.

Johnny Depp a devenit astfel cea mai recenta celebritate din industria de divertisment care au facut in ultimele luni comentarii controversate despre Donald Trump.

Cantareata Madonna a facut obiectul unei anchete a serviciilor de securitate prezidentiala, dupa ce a declarat ca voia "sa arunce in aer Casa Alba", in timpul Marsului Femeilor, organizat la Washington in luna ianuarie.

Actrita de comedie Kathy Griffin a fost concediata din rolul de prezentatoare principala a emisiunii de Revelion difuzata in fiecare an de CNN, dupa ce a publicat pe retelele de socializare o fotografie ce o prezinta tinand in maini un obiect de recuzita ce reprezenta capul lui Donald Trump.

In urma cu doua saptamani, o noua polemica a fost declansata dupa o reprezentatie la New York a spectacolului "Julius Caesar", dupa piesa de teatru omonima a dramaturgului William Shakespeare, in care imparatul roman, injunghiat, era intruchipat de un om de afaceri blond, ce prezenta o asemanare bizara cu actualul presedinte american.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Johnny Depp asasinat Donald Trump , #presedinte SUA