Noul director de Comunicare de la Casa Alba a sters postarile de pe Twitter in care critica zidul cu Mexicul

Duminica, 23 Iulie 2017, ora 10:47
2976 citiri
Noul director de Comunicare de la Casa Alba a sters postarile de pe Twitter in care critica zidul cu Mexicul
Foto: Hepta.ro

Noul director de Comunicare de la Casa Alba, Anthony Scaramucci, si-a petrecut ziua de sambata curatandu-si pagina de Twitter, sustinand ca sterge acele postari care ar putea sa reprezinte o distractie pentru pozitia sa din administratia Trump.

Scaramucci a precizat ca urmareste "transparenta completa" prin anuntarea curateniei generale de pe Twitter, scrie DPA.

"Opiniile trecute au evoluat si nu ar trebui sa reprezinte o distractie. Acum servesc agenda presedintelui si asta este tot ce conteaza", a explicat fostul bancher de pe Wall Street intr-un mesaj postat pe Twitter.

Printre tweet-urile sterse se numara mai multe postari in care Scaramucci si-a exprimat sustinerea pentru Hillary Clinton, precum si opozitia vehementa fata de ridicarea unui zid la granita dintre Statele Unite si Mexic - una dintre promisiunile de campanie ale presedintelui Trump.

"In toata corectitudinea fata de Anthony Scaramucci, el a vrut sa fie primul care ma sprijina, chiar inainte sa inceapa primarele republicane si atunci cand eu nu credeam ca voi candida", a scris Donald Trump intr-un mesaj postat pe Twitter.

Nominalizarea lui Scaramucci a fost urmata de demisia neasteptata a purtatorului de cuvant de la Casa Alba, Sean Spicer.

"Cred ca am un compas destul de bun", a declarat Sean Spicer, care a explicat ca voia sa plece de ceva vreme din administratia Trump.

Sean Spicer a avut un mandat extrem de controversat ca purtator de cuvant al administratiei prezidentiale, in timpul caruia a ajuns sa interzica prezenta camerelor video la conferintele de presa de la Casa Alba.

Totusi, acesta aducea ratinguri importante pentru televiziunile americane, care atrageau atentia asupra declaratiilor sale contradictorii si de multe ori nepotrivite cu opiniile exprimate de Donald Trump.

Printre gafele comise de Sean Spicer se numara si comentariul sau legat de Adolf Hitler, care "nici macar nu s-a gandit sa utilizeze arme chimice" in al Doilea Razboi Mondial, uitand insa de gazarea evreilor in lagarele de exterminare ale regimului nazist din Germania.

Intr-un alt moment al mandatului sau, Sean Spicer s-a ascuns in tufisuri pentru a nu raspunde la intrebarile jurnalistilor de la Casa Alba.

Noul Director de Comunicare de la Casa Alba, Anthony Scaramucci, a anuntat ca Sarah Huckabee Sanders va deveni noua purtatoare de cuvant a administratiei prezidentiale de la Washington, dupa demisia neasteptata a lui Sean Spicer.

Sarah Huckabee Sanders este fiica fostului guvernator republican al statului Arkansas, Mike Huckabee.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#Anthony Scaramucci Casa Alba, #director comunicare Casa Alba , #presedinte SUA