Copiii ii scriu lui Donald Trump: Te rog, fii un presedinte bun! Anunta-ma daca te pot ajuta

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 23:30
4830 citiri
Copiii ii scriu lui Donald Trump: Te rog, fii un presedinte bun! Anunta-ma daca te pot ajuta

O mama din Seattle, Statele Unite, s-a gandit care ar putea fi lucrurile pozitive pe care copiii le-ar putea invata dupa alegerile prezidentiale, astfel ca a venit cu o idee ca acestia sa-i transmita idei direct presedintelui ales, Donald Trump.

Cei care i-au transmis mesajele sunt chiar copii de cativa ani, care i-au dat sfaturi pretioase de viata republicanului, scrie The Kansas City Star.

Parintii au folosit un grup de pe Facebook, Dear President Trump: Letters from Kids About Kindness (Draga presedinte Trump: Scrisori de la copii despre bunatate, trad. - n.red.), iar copiii au scris "despre importanta de a fi dragut cu alti oameni, chiar daca sunt diferiti de tine".

Molly Spence Sahebjami este mamica din Seattle care a vrut ca Trump sa stie parerile copiilor, iar ideea a inceput cu propriul fiu, un copil de gradinita care a spus ca este ingrijorat in legatura cu lucrurile pe care Trump le-a spus despre musulmani, deoarece familia are rude cu origini iraniene.

"Asa ca i-am zis 'Ei bine, atunci poate ca ar trebui sa-i scrii o scrisoare si i-o putem arata. De ce nu vorbesti cu el despre importanta de a fi dragut?'", a spus femeia.

Iata si scrisoarea dictata de fiul de 5 ani:

"Draga presedinte ales Trump, te rog fii un presedinte bun. Fii dragut cu toti oamenii. Unii oameni din familia mea au o religie speciala si nu sunt baieti rai", i-a transmis copilul.

Iata cum suna si alte mesaje:

"Draga dl Trump, fii dragut, te rog. De la un baietel Tommy", este un al mesaj, sub desenul unui curcubeu.

"Draga dl presedinte, fii dragut. Nu spune lucruri rele. Asta ma ajuta sa ma calmez: meditatia, cititul si odihna. Succes in noua slujba! Anunta-ma daca te pot ajuta", spune Szaba, in varsta de 6 ani.

O alta fata, in varsta de 7 ani, Kela, a facut o lista cu 12 sfaturi, numita "Cum sa fii dragut!".

"Catre dl Trump,

Cum sa fii dragut!

1. Spune lucruri dragute, precum 'bravo!'

2. Nu da vina pe altii cand tu esti cel care face lucrul rau

3. Nu minti

4. Nu tipa la oameni

5. Poarta-te frumos

6. Nu le spune oamenilor ce sa faca

7. Da dovada de bune maniere, de exemplu sa zici 'multumesc' si 'nu, multumesc'

8. Asculta-i pe alti oameni

9. Nu vorbi urat

10. Nu-i rani pe oameni

11. Ajuta-i pe oameni

12. Sa fii diferit e misto!!!"

Un alt copil a abordat una dintre cele mai controversate teme de campanie ale lui Trump - zidul anti-imigranti de la granita cu Mexicul:

"Draga dl Trump, copiii din clasa mea sunt foarte speriati. Te rog, nu-i da afara. In scoala mea, suntem trimisi la perete cand avem probleme. Prietenii mei nu au facut nimic rau. Nu ii trimite la perete. Cu dragoste, Abby, 6 ani".

"Draga dl Trump, am castigat un premiu la scoala pentru bunatate si respect. Cred ca ar trebui sa fii dragut si sa nu (!!!) construiesti un zid intre Mexic si America. Pentru ca avem prieteni acolo. Te rog, fii dragut. Cu sinceritate, Henry".

Sahebjami a spus ca spera ca scrisorile copiilor sa aiba un efect asupra lui Trump, care are si el un baiat de 10 ani, pe nume Barron. De asemenea, presedintele ales este si bunic - iata clipul ajuns viral cu nepoata sa de 5 ani, Arabella.

Citeste si:
Dedicație pentru Liviu Dragnea pe TikTok, de la un celebru manelist: ”Auuuu, Liviu Dragneaaaa… Ne-a mărit salariileeeee” VIDEO
Dedicație pentru Liviu Dragnea pe TikTok, de la un celebru manelist: ”Auuuu, Liviu Dragneaaaa… Ne-a mărit salariileeeee” VIDEO
Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns din nou în atenția publică. De această dată, după o dedicație primită de la un manelist celebru care a ținut neapărat să îl îmbrățișeze, pe...
Apelul premierului desemnat către ”toți actorii politici”. ”România are nevoie de un Guvern cu puteri depline pentru a trece de acest val și iarna care urmează”
Apelul premierului desemnat către ”toți actorii politici”. ”România are nevoie de un Guvern cu puteri depline pentru a trece de acest val și iarna care urmează”
Premierul desemnat Nicolae Ciucă a lansat un apel joi, 20 octombrie, către ”toţi actorii politici responsabili” să susţină formarea noului Guvern astfel încât România să depăşească...
Sursa: Ziare.com
Comentarii